Kvalitetsprodukter för en solkysst & frisk, återfuktad och len hud

11006194_10153094506387387_1143647832_n.jpg

Tipsades om kvalitetsprodukterna ovan från www.skönhetsateljen.se för att få rätt på min hy – få den återfuktad och frisk igen och boosta med en fin naturlig bränna 🙂

Alltid lika trevligt när månades BODY i sedvanlig ordning dimper ner i brevlådan – perfekt för soffhäng, en varm proteinchoklad och helgläsning:)

Och som ett barn på julafton när brevbäraren knackar på med paket, vilken service att inte behöva hämta ut på posten! 🙂
Har letat runt efter bra kvalitetsprodukter som ska ”rädda” min hud. Har känt att den på de senaste månaderna (ja egentligen redan under dieten) började bråka lite – rodnader, torra partier, irritation, utslag det har kliat etc.. saker jag aldrig tidigare har haft problem med. Testat de flesta Krämer nu men de har bara irriterat eller inte förbättrat huden och gjort den fin, återfuktad och len och fin som den en gång har varit.

Träffade Virginia nere i Malmö som driver Skönhetsateljen och hon tipsade om några produkter som hon förutom behandlingar, även erbjuder i sitt sortiment. Hon har verkligen koll på allt vad skönhet och hälsa innebär 🙂 Så har kollat runt lite på internet för information om dessa och fick riktigt goda ”vibes”, så nu har jag beställt hem för att testa:) Här kommer lite info för er nedan som själva skulle vara intresserade märket och produkterna.

Produkterna är av märket HEMPZ. Hem till mig kom en fuktighetsgivande lotion som ska verka omedelbart genom huvudingredienser som sheasmör, ginseng och naturliga extrakt som lugnar och återfuktar. Innehåller ävens A- och E-vitamin som skyddar huden. 100% ekologisk hampafröolja som är en av naturens rikaste källor av essentiella fettsyror (EFAs) med det perfekta förhållandet av omega-3 och -6. & tillsammans med 9 viktiga aminosyror främjar oljan hudens inre struktur. Dessutom är den 100% vegan , ekologisk och fri från parabener och gluten.

Beställde även en ”Sugar Body Scrub” som har samma nyckelingredienser som ovan och de naturliga sockerkristallerna ska polera, ”föryngra” och ta bort tråkig, hård och ”död” hud och få fram en hälsosam, len och fräsch med naturlig lyster.

En annan sak att skippa om man vill behålla fin hud och verkligen vårda den är faktiskt solningen! Vilket jag har gjort. Istället har jag som många andra hamnat i spraytannandets värld. Nuförtiden har det inte blivit så mycket då min hud har reagerat med irritation och utslag av de jag testat och de har bara varit jobbiga att applicera och färgat av sig. Jag är alltså VIT i dagsläget (hade aldrig kunnat tro att jag är halv tysk/makedon ;P)
Så jag beställde även en spraytanning från MARC INBANE. Ska tydligen vara den nya fabulösa inom spraytanning och har tom fått utmärkelser. Sprayen är berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen lämnar inga fläckar eller ränder och är helt säker att använda, den passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen! Lovar en lättapplicerad, kladdfri och vacker nyans som inte ser gul ut! Ska inte heller lukta. Låter ju fantastiskt! Och som ett bättre alternativ till evig solning i jakten på den fåfänga brännan!. Har hört av andra på gymmet som testat denna med stooor tumme upp!

Så det ska bli spännande att se, finns inget fräschare än en hälsosam fin och len hud! Kommer utvärdera igen om något tag!

Tror verkligen att det är viktigt att ta hand om sig, inte bar på insida med hur man mår och vad man stoppar i sig, vad man gör. Utan även på utsidan!
Är du hälsosam och ”frisk” insida ut – då mår du också väldigt bra med dig själv och i din egen kropp. Den ska man ta hand om, man har bara en- och den ska hålla ett bra tag:)