Lyxproblem

Då var det dags för mitt första benpass på 4 veckor. Jag kör ben vanligtvis 2 ggr per månad av den enkla anledningen att de växer för fort och jag vill absolut inte ha större ben just nu. Trots att de är ett lyxproblem är det fortfarande ett problem då jag älskar att köra tunga knäböj och penpress.

At jag har så lätt att lägga massa på benen beror på att jag kört tunga knäböj och basövningar större delen av min karriär. Under diet brukar dock en hel del volym försvinna då jag kör mycket kardio då återgår jag till mina vanliga rutiner och kör ben 1 gång per vecka och då blir det en hel del giant sets, super sets, drop sets och alla möjliga sets för att få maximalt med volym och hårdhet i nedre delen av kroppen (tänker på benen då lol)

Då jag kör på Equinox i West Hollywood känns det alltid som att jag är på någon filminspelning då det glider alltid någon kändis på gymmet. Idag va det Joe Black. Skulle aldrig förvänta mig att se honom träna så hårt och han gör exakt samma roliga face grimasers när han lyfter haha.

Bloggar detta mellan mina set. Nu ska jag återgå till mina benpressar.

Later!

Bild 639692

Bild 639693

Bild 639694