Vilken kolhydratkälla är bäst?

Bröd, ris, havregryn, pasta eller potatis? Den frågan får jag konstant. Helt ärligt så har jag alltid skitit i det här med GI. Har hört folk säga att de aldrig äter kolhydrater med GI högre än 65. Jag har anpassat byggningen efter mitt liv och inte tvärtom vilket betyder att jag äter det som finns tillgängligt i just den stunden då jag är hungrig. Jag personligen föredrar havregrynsgröt och bröd före pasta, ris och potatis. Bananer är även en kolhydratkälla som jag använder mig av ganska ofta. Jag skiter egentligen i vad så kallade experter och gurus säger. Jag äter kolhydrater som jag mår bra av vare sig det är under strikt diet eller uppbygnadsfasen. Så länge jag håller intaget av kolhydrater under 300g per dag så spelar det mindre roll vilken källa jag väljer.

466445_405696219447597_2067456063_o.jpg
Carbohydrate-food.jpg