Måste hitta motivation

Bild

Jag har lovat mig själv att inte bli så rund som på kortet!!! Detta är från Fitness Festivalen år 2008 tror jag då jag och Eva-Linda var konferencierer. Då tyckte jag att jag var i jättefin form men mina mål har ändrats…ska inte gå upp så mycket efter tävling då det är så tufft att gå ned allt igen, samt att det är bra att hålla sig nära "foto-form" om det dyker upp något.

Därför börjar idag min diet igen efter en vecka med mackor och godis….:-/ inte lätt men det ska gå! Har nämligen en plåtning för Olimp på söndag så gör jag nu bara mer eller mindre en tömning så kommer jag att ha nästintill min tävlingsform på plåtningen. Hur går det till undrar du då efter en vecka med skräp? Jo, kroppen tar ca 10 dagar på sig att lagra in fett efter ett hög-kalori-intag så vikten jag har gått upp nu är mest vätska som lagrats i musklerna samt mellan musklerna och huden, det är den jag vill tömma bort nu till plåtningen.

Vikt imorse 61,6 kg, imorgon kommer den vara 1 kg mindre om jag ska uppskatta hur min kropp funkar…..

För övrigt har jag varit trött….man blir lätt det när man äter skräp, jag känner en stor skillnad i alla fall, mår mycket bättre och är piggare på diet. Träningsmotivationen är på sparlåga också men har tvingat mig till gymmet ändå, helt enkelt för att jag mår bra av det 🙂

Bild