Hej Hopp

Här är det full fart (som vanligt)

Jag har hunnit med att vara riktigt förkyld i en dryg vecka, inte kul! Jag har INTE TID med det nu Grrrrrrr

Det har varit så illa att jag har suttit upp i soffan på nätterna för att inte hosta lungorna ur kroppen, och tro mig, jag har testat allt som finns….echinaguard, vitlök, mer eller mindre starka hostmediciner, sinova, vitaminer, kan jang, ja you name it, I got it….

Hur som haver är jag på bättringsvägen och vågade mig på ett styrkepass baksida lår och vader igår samt lite lätt bilskjuvning. När jag säger lätt menar jag att jag inte trampar upp ett hårt tempo, utan mer går med "lätta" steg för att få fram mjölksyran men inte komma upp för högt i puls (är livrädd att förkylningen ska ta om)

Igår var jag och min kära man upp i Stockholm och vände över dagen för ett spännande projekt som ni får veta mer om längre fram….;)

Jag måste tipsa om mitt favorit-mellis just nu:

Ta en burk Lätt Kesella
Bild

Häll i önskad mängd Fun Light i nya SUPER-GODA smaken:
Bild 400672
(smakar lite som glassen Piggelin)

Till det äter jag ett fräscht päron, så friskt, super-nyttigt och gott!

Bild

Fortsätter det så bra som det går nu med dieten så kanske jag snart ser ut som här, EM 2007. På bilden är underbara Christel Hansson med 🙂
Bild 400674

En annan av mina favoriter är denna:
Bild 400673
Jag börjar alltid dagen med en kopp kaffe och det är underbart gott, piggar upp mig samt sätter igång förbränningen något inför morgonprommisen. (De ynka kolhydraterna i mjölken vägrar jag tro drar ned min fettförbränning) Jag tror på den gamla sloganen: "Fettet brinner i kolhydratens låga" 😉 Jag kan inte dricka kaffe utan mjölk och denna är jättegod! Jag värmer inte och skummar "som man ska" med denna, utan bara häller i en skvätt som den är kall. Prova!

Jag kommer snart att ladda upp bilder från Tyskland, hoj-fix mm 🙂

Ha en underbar dag i SOLEN!

PS. Jag har svarat på kommentarer nu 😉