Roadrunner

Det har blivit mycket resande i min kära "bil" nu (mer buss kanske 😉 Varit till gulliga Jenny Stein i närheten av Kristinehamn o parat AC. Parningen gick mkt bra o båda skötte sig fantastiskt! O Jenny är hur snäll som helst som behöll AC några dygn för ytterligare parning idag som också gick jättebra! Hon har tagit hand om vår tjej på bästa sätt-Tack Jenny!

I lördags var vi i Båstad för Roddy hade en föreläsning på Attilas Gym, efter det rullade vi vidare mot Landskrona när vi ändå var i krokarna 🙂

Idag har jag varit i Skövde på M1 utbildning. Det är första steget för att bli A-Figurant till MH tester. (MH=Mentalbeskrivning hund)

Sen var det bara hem o packa lite för nästa tripp som vi gör just nu, på väg till Stockholm för ett besök på TV4 imorgon 🙂 Möte inför framtiden o så ska Roddy plåtas inför kampanjen för kommande säsong av Gladiatorerna, stolt över min aldeles egna "lilla" :0 gladiator!
Det är nu 5:e gången av 6 som Roddy frontar planchen som marknadsföring av programmet! Lite roligt ju, då KAN man faktiskt få kalla sig Gladiator! (Även om nu Roddy tillhör den ödmjuka skaran som inte skulle gå omkring o kalla sig själv det)

Ja, någon som undrar hur jag hinner träna?? Svaret är att det gör jag inte! 🙁 börjar faktiskt känna för första gången sen jag började styrketräna för 22 år sen att jag loosar massa SKRII o panik!!!!!!
MEN, jag vet ju i o för sig att jag har grymt muskelminne efter alla års träning så känner mig inte orolig, även om känslan att känna sig "liten" inte är så kul…. Sen är det ju så att det är ju inte avsaknaden av träningen som gör att jag ev loosat lite massa utan avsaknaden av mat!!! Blir arg på mig själv när jag slarvar som jag gjort en längre tid nu, känner att jag MÅSTE börja tänka på mig själv o hälsan snarast!!!

Nej, nu ska jag ringa o boka in oss på något trevligt hotell 🙂
Go kväll 🙂