Okontaktbar

Jag vill be alla som mailat mig ang valpar, fodervärd, idolkort mm att vara ännu mer tålmodiga, svar kommer, jag har inte glömt eller struntat i er det är väääldigt mkt jobb som är hög prio på nu så mail mm får vänta.

I söndags träffade jag en av våra valpar Bootcamp Aerodynamic Prime "Svante", så mysigt att träffa honom och hans gulliga familj. Svante är grymt duktig och fixade övningarna på valpkursen galant trots att instruktören trodde att han var aldeles för ung för det *stolt*. BRA jobbat Natti med familj.

Jag kommer att lägga in på de andra valparna med, jag får så fina bilder och blir aldeles varm i hjärtat varje gång. Jag måste bara organisera vart jag gjort av alla (mobil-dator…) TACK underbara valpköpare!

Jag fick ett bra tips av Pansars husse också, att skapa en Kennel Bootcamp Grupp på FB så alla valpköpare kan följa kullsyskonen, detta kommer, hrmmm ska bara sätta mig in i hur FB funkar bättre en dag med mer tid, är ju som bekant inte där så ofta…. :S

Här kommer "Svante" 🙂

IMG_1833.JPG

Först ett glatt möte med mamma Zican´s Li´l Rock "AC"
IMG_1845.JPG

Fiin kille 🙂
IMG_1837.JPG

Första gången i utställningskoppel klarade han galant även om han står med bakbenen under sig lite och tappar därmed ryggen. Matte och han har nu tränat och står fint och blickstilla i hela 6 sekunder nu 🙂
IMG_1881.JPG

"Ferdinand" Svante 🙂
IMG_1852.JPG

Han bara älskar att lukta på blommorna 😉