Mot VM?

Jag har som sagt lämnat in ansökan till VM i Body Fitness, får se hur svaret blir.

Utgångsformen inför diet är bättre än den någon gång varit, bilden nedan är från när jag kom 2:a på VM, tror det var 2006.

Då var jag faktiskt inte i bra form (vilket syns på bilden, och nu pratar jag bra tävlingsform!), därför blev jag så klart väldigt glad över placeringen.

Däremot så var jag inte så håd mot mig själv på dieten vilket jag ångrade i efterhand när jag förstod att jag stod så nära guldet…..MEN den läxan kommer att piska mig denna gång om jag får åka 🙂

Mitt mål är Nordiska-formen som jag hade 2010, bilden längst ned.

Sen ska man ha i åtanke när man kikar på dessa bilder att idealet till "tävlingsform" ändrats drastisk genom åren, till det hårdare stuket.
Faktum är att formen jag hade när jag kom 2:a är sämre än min off-season form idag, bra el dåligt kan man ju diskutera…..

Samhället ställer i alla fall hårdare krav på oss alla att se snyggare ut, sen vad som är snyggt faller så klart olika i olika munnar…..
Jag känner i alla fall ett ansvar, då jag förstått att det finns några som ser upp till mig där ute, att inte gå omkring knasterhård året runt då jag inte anser att det är sunt för kroppen att ha så låg andel kroppsfett, men, det är bara min åsikt. Sen tycker jag livet ska vara GÖTT ATT LEVA :))

Att bero på gött att leva, har lite svårt att gå nu pga träningsvärk i låren efter gårdagens pass som jag körde med Jill på Träningskompaniet. Kan varmt rekommendera att träna med någon så ofta ni kan, det blir lite mer kvalité tycker jag 😉 TACK JILL 🙂

Pga tidsnöd och att jag bara kört ett halv-tungt benpass efter min lätta period så körde vi ett kort, TUNGT och intensivt pass som såg ut så här:

Uppvärmning i bensparken samt knäböj m stång fram lätta vikter som vi trappade upp till SETET:

Knäböj stång fram
60 kg – 4 reps+5 Forcerade

Benspark Fullt mag. –
6 reps+5 Excentriska

Liggande lårcurl (baks. lår)
10 – 3 reps+6 Forc.
12 – 1 Forc.+6 Exc.

Efter passet sprang jag upp för Mössebergs-skidbacken 1 gång, förj-kla brant på sina ställen. Gjorde 3 stopp innan jag nådde toppen, brände gött i lår och vader 🙂

För övrigt öppnar jag nu för kommentarer igen, skriv gärna feedback på ngt du vill att jag ska ta upp i bloggen el bara ris el ros. OM du ska skriva ros, formulera dig gärna på ett sätt som gör att jag låter kommentaren ligga kvar ;)) Icke-konstruktiv kritik kommer att raderas.

Ha en underbar dag 🙂

illnew08-2.jpg

Från baddräktsronden på VM i Santa Susanna, Spanien 2006. Resulterade i Silver
Baddräkt - Kopia.jpg

Från baddräktsronden på Nordiska i Helsingfors, Finland 2010.
Resulterade i 2 Guld, klassen -168 samt Overall