Inspiration för mig

Jag får ibland frågan vilka jag ser upp till/inspireras av.

Min absoluta topp-förebild är Davana Medina, i mina ögon komplett på alla vis för Body Fitness/Figure, vacker som en dag, utstrålar friskhet o sundhet, galen symmetri, kvinnliga linjer och lagom hård. Men så har hon vunnit den största tävlingen av dem alla, Figure Olympia, 4 el 5 ggr med! Faktiskt tappat räkningen….

image-14.jpeg

Andra som inspirerar i Sverige är mitt yrväder till vän (en älskad sådan) *Carina Isaksson och
*EvaLinda Karlsson och
*Åsa Hällstorp
Alla tre har dessutom otroligt varma hjärtan och har fötterna på jorden, finns inga guldmedaljer i världen som skulle få ngn av dessa tjejer att tro de är ngn slags stjärna…en egenskap jag uppskattar högt.

Här är jag med 2 av damerna:

image-15.jpeg

Och Åsa, vet faktiskt inte någon annan som lyckas med det hon gör-hon är verkligen Mirakelkvinnan!!!!
Lopp efter lopp i löpning avverkar hon (allt upp till 24-timmars :0 ) och kombinerar dessutom det m Body Fitness…Och inte nog med att hon utför dessa sporter, hon gör det oftast med en guldmedalj runt halsen med!
En bedrift utan dess like, snacka om psyke!

Och denna bild nedan är tagen 5,5 månader efter att hon fött sitt o sin supportande makes 3:e barn!!!! I'M VERY IMPRESSED!

Du är grym Åsa! Ja, ja, du är inte så dålig du heller Georg 🙂

image-25.png

Men den som fick mig att tänka "f-n så där vill jag också se ut" var den strålande Sussie Gustafsson, måste vara 20 år sen nu, minst:

image-16.jpeg

Jag blev så klart själaglad när Fitness Magazine frågade om jag ville göra en plåtning ihop med min förebild Sussie för ett par år sen, ska se om jag kan rota fram de bilderna 🙂

Idag har för övrigt varit en HYSTERISK dag :-/ INTE optimalt så här inför tävling….har sprungit som en skållad råtta i huset för att släppa in/ut/upp/ner hantverkare av alla de slag, telefonen har ringt i ett och att göra listan bara växer i takt med jobbhögarna….

Ändå så tog jag mig tid (gled faktiskt in en hel minut till godo) att gå på föreläsning ikväll om parning, valpning och AI, mkt intressant och maten de bjöd på såg bara galet god ut :-/ TACK AGRIA för en kanon-kväll!

Nu står jag på Crosstrainern och tar igen förlorad kardiotid, därav det långa inlägget 😉 klockan har slagit midnatt och eg ska jag stå en halvtimme till men sömnen är ju förbaskat viktig så jag väljer att kliva av nu, tror att jag tjänar på det.

God natt på er!