Det är min man det

Har så mkt att blogga i detta inlägg, men sammanfattningsvis så kan jag bara säga att en av Roddys favoritsysslor är att (försöka) genera mig när vi är ute bland folk….

Vid det här laget är jag så härdad så inte mkt biter längre….såna små tilltag som att i kassan på ICA be kassörskan om att slå in 5 kr extra för "allt smågodis jag åt" (behöver jag nämna att jag inte ens varit inärheten av smågodishyllan?) rör mig inte längre i ryggen. Min kära man får alltså svårare och svårare att lyckas med sina tilltag 😉

Förra veckan när vi var ute och rullade på vägarna kom han på en ny variant (extremt kvicktänkt som han är). Vi handlade på en mack, han stod i kassan och betalade och jag stod borta vid kaffe maskinen längre bort icke ont anande…

Ser direkt när jag tittar på honom i bilen att han är nöjd med ngt tilltag…frågar vad han gjort nu, då berättar han följande dialog:

Kassören: Vart känner jag igen er ifrån? Har ni varit på TV?
Roddy: Tja, jag är med i Gladiatorerna och hon där borta har vunnit Biggest Looser….
Kassören sneglandes på mig: Jahaaaa…..

Detta var bara en liten "fadäs" av alla tusentals…

Förra veckan var vi även på Teamdag med Better Bodies (fantastiskt trevligt för den delen-TACK BETTER BODIES).
Dagen började med träning på Delta Gym och sedan lunch på Kina muren. Rastlös som Roddy är, så ville han till hotellet så fort han ätit. Jag var inte riktigt klar och ville inte stressa så han går före (oviss om att han skulle hitta med sitt grymma lokalsinne). Jag går ca 7 min efter och är så klart övertygad om att han är framme på hotellet innan mig…..nädå, ringer mig och säger att han är på Balett Akademien som då är bakom mig, och ber mig vänta in honom.

Vad tusan gör han på Balettakademien hann jag tänka……möter upp honom med en kaffe i handen "köpte kaffe till dig hjärtat" JAHAAA??? säger jag lite smått förvånad, "det var gulligt av dig" säger jag fortfarande i lite små chockat tillstånd (nu förstår ni hur många ggr det har hänt 😉
Vi traskar vidare och jag känner att jag måste fråga, "hur kommer det sig att du köpte kaffe till mig?"…..då kryper det fram….."jag fick en akut skit-attack och insåg att jag inte skulle hinna till hotellet och Balettakademien var närmast….dock kunde jag inte med att bara gå in och låna toa så köpa kaffe var bästa täckmanteln!" AHAAAA kände jag, det förklarar ju saken ;)))

DET är min man det 😉
:* <3

roddy.jpg

Roddy på väg ut i spa badet med sin nya bögslungan runt halsen (Roddys ordval….) OBS! Ingen av oss har ngt emot homosexuella, tvärtom!)