Magövning mm

Tränade på Hälsostudion igår, tom träningspausande Natta klev upp på löpbandet eftersom man kan spela på nya banden 😀 lägg märke till den hysteriska hastigheten 😉

Får mkt frågor om bra magövningar. Jag vill alltid köra några tunga set/vecka även för mage och då är denna på bilderna nedan grym!
Testa dig fram m vikt försiktigt bara, för lätt vikt innebär att du kan ramla fram liiite för fort 😉       

Långsam kontrollerad rörelse där du ska avsluta med att "kuta rygg" och tänka att du pressar ihop magen maximalt i botten.      

När du går upp igen-gå aldrig högre än att du behåller ryggen rak-inget svankande! Höften hålls still i samma läge hela övningen, inget gungande fram o tillbaka….

Just nu är det mer än hysteriskt i mitt liv! Väääldigt mkt jobb och annat som ska styras upp, därav dåligt m blogg inlägg….tänker ofta på saker som jag vill blogga men så dyker "to-do-listan" upp på näthinnan och då prioriteras alltid viktigare saker.

Så när det väl kommer inlägg så är det antingen för att min man sitter bredvid mig i spa badet och bloggar – blondin-Roddy är hans nya namn 😉 eller så är det helt enkelt för att jag känt behovet att en rast eller bara för att jag vill skriva av mig 🙂
Trots allt så började jag ju blogga för att jag själv vill kunna gå tillbaka i min egna dagbok i mitt liv.

Mkt spännande på gång nu på hundfronten, kommer mer info strax 😉

Idag blir mkt träning, ha en go söndag 🙂

Skickat från min Samsung Mobil