Ny mätning, Nytt PB, Ny väska!

Ja idag slog jag nytt PB i att gå upp tidigt (sedan skolan började i höstas då) KL 07:30!!! Damn. Jag börjar med att läsa sjukt jobbiga artiklar som jag måste Sammanfatta tills på torsdag & hinner ungefär med 4 sidor, på 1h tills jag får ett sms av min nyvaknade sambo ”kramas lite” – fastnade i sängen, med hela familjen tills jag vaknar upp (igen) kl 10:25 och inser att min lektion börjar om 35 min… Gasen i botten och jag hann i tid!

På väg hem så stannade jag till hos Anders för att mäta mig. Hade inte
Tappat SÅ mycket. Men det kommer… Ska träffa Anki hela helgen, så vi kommer hinna diskutera detta, träna, spela in film med frågor osv osv! Mer om det efter helgen!

Passade även på att få med en ny snygg och lagom stor/liten väska. Min Gamla dör typ om något träningspass genom att ett handtag har 3% tråd/fäste kvar att hänga på…

Såg även att Anders hade fått in nya grejer från PowerZite – kolla hur mina sponsorer samverkar – och det var just lyftarskorna g-Force som jag själv använder! Anders håller dock på med något priskrig och har de billigaste i Sverige, billigare än tillverkaren… Passa på…!

Lite bilder från dessa händelser.

image.jpeg

image-1.jpeg

Skickat från min iPhone 5