Sponsormöte + Naprapatbehandling

Idag hade jag mitt sponsormöte med mina Eksjösponsorer! Jag brukar årligen samla mina sponsorer i Eksjö och bjuda alla på lunch. Detta har varit på olika restauranger under åren, och det har varit väldigt uppskattat av alla företag. Det är alltid VDn som kommer, tillsammans med en eller två medarbetare. Jag går igenom vad som har hänt under året, och vad jag har för målsättningar inför nästa år.

Tyvärr var det många som lämnade återbud pga diverse olika anledningar under de tre sista dagarna, vilket var tråkig, men förståeligt. Idag var vi endast 8 st… Mötet 2011 så var vi 23 st!

Skriver lite kort om det. Har tänkt att skriva ett långt och utförligt inlägg om mitt arbete med sponsorer sedan 2007. Men det när jag har mer tid.

Alla sponsorer ska fortsätta vara med nästa år också (tror jag iaf, inte kontaktat alla ännu 🙂 )

Innan mötet hann jag med att besöka mina naprapater, och idag var det – Fantastiska Petter – som fixade till mig 🙂 !

Han höll med på att det nya upplägget med att träna med gummiband är bra, och han tror att det kommer hjälpa. Jag skulle även lägga till utfall (Fast att jag går ut med benet snett åt sidan, istället för rakt fram). Jag fick även massage och plåga på insidan av låret (detta så att min smärta och spänning i ländryggen ska skäppa…).

Jag hann även svänga förbi Carina på Karl XII (Parfym, Smink, Nagelbehandling osv osv…) för att kolla om samarbetet inför nästa år… Och så passade jag på att ta med min en ny Parfym, från Calvin Klein – Encounter!

Sedan tänkte jag skryta lite med min medaljsamling som jag har hos mamma!

p.jpg

Petter från Smålands rygg och Idrottsklinik! Inte en enda gång har jag gått dit utan att få hjälp. Just Petter brukar vara sista anhalten innan jag tänker att jag ger upp med "detta problemet". Då menar jag att jag redan bett till gud osv osv…
c.jpg

Carina med min Parfym 😉
Damir.jpg

Jag hemma hos mamma och det lilla hörnet med alla medaljer!