Ny lägsta vikt sedan 2008!

Idag var jag på min efterlängtade mätning hos Anders, och det gick BRA!!!

– Jag passade även på att få lite massage av Mia!
(ja för på Ma Body Nutrition är kosttillskott bara 1/3 av verksamhet, hjälp med kosten och mätningar hos Anders samt Massage av Mia består resterande 2/3 av!).

Mia fixade till insidan på mitt högra lår, som är kopplat till smärtorna på höger sidan av ländryggen (sambandet som mina naprapater hittade…). Det kändes bättre efteråt, skönt de..

Lite om bytet av träningsupplägg (för er som inte ser 10 repetitioner osv längre).

Eftersom mätningen för 2 veckor sedan ”inte gav så bra resultat”,dvs: jag hade inte tappat als så mycket fett som tänkt, istället hade muskelvikten minskat, inte bra. Troligtvis beror detta på byte av träningsupplägg (då jag kört högreps 8-10 i många övningar) sedan VM. Anki trodde att detta skulle vara bra, men det verkar inte passa min kropp så bra dock. Därför har jag sedan förra veckan ändat till tung träning igen!

Vikten idag var 114. Och det är den lägsta vikten jag har haft sedan 2008! (jag var typ där i somras innan jag började bulka inför VM)…

Fettet hade minskat med över 1 kg på 2 veckor, (nere på 16,76%) sedan hade jag nog tappat lite vätska. Skiljde 3 kg från förra mätningen, klart det inte är 2 kg muskler som jag har tappat!

Det blir dock mycket intressant att se vad vikten kommer ligga på i slutet av december, samt hur styrkan kommer vara då!

1 Fram.jpg

Anders som fixar med mina mätningar!
Dock är jag ju tjock fortfarande 😉
2 Rygg.jpg

Ryggen.
3 tabell hel.jpg

Ni ser hur gula å blå kurvan bara faller!
Skärmavbild 2012-11-20 kl. 23.06.42.png

Detaljerat från kalipper mätningarna!
5 mat .jpg

Älskar att skryta med att jag typ alltid har nygrillad mat hemma! Fan så gott det är.