MYCKET NYTT! Motionsband till mig och Chicco

7 December… (Hur träningen gick står längst ner, 245×5 i marklyft). Men värt att läsa hela texten kan jag lova.

oooh… Jävlar. Nu hinner jag äntligen sätta mig ner och ta en kopp kaffe i lugn och ro. Fredagen var tänkt att vara en dag där jag skulle hinna plugga en heldag, då jag jobbade halvdagar tis,ons,tors… MEN planerna ändrades ganska drastiskt. Hann plugga 1,5h.

Spontanresa till Eksjö. Där jag hann med mycket saker…

Jag har länge velat ha ett motionsband just för att jag aldrig får till mina promenader så ordentligt när både Chicco och Ängla ska gå med. Chicco ska ju stanna och kissa hela tiden… Samtidigt så kan jag inte lämna dem hemma, då han behöver gå ner i vikt. Därför bestämde jag mig för att fixa ett fint motionsband till MIG & CHICCO! Vi ska turas om att använda bandet för att deffa – som jag skrivit tidigare, ska båda ner i vikt. Så nu kommer jag kunna köra 60min intensiv promenad varje dag, och efter att Chicco kommer hem från semestern efter nyår (från landet i Ingatorp) så ska han också lära sig att använda bandet. Blir att slänga upp honom 30 min om dagen iaf, så kommer han i bra sommarform. Samtidigt så kommer ju Ängla inte behöva gå de där långa promenaderna och bränna massa energi (hon ska ju upp i vikt).

Så jag kontaktade – Intersport i Eksjö – och bad dem lite snällt om ett band till mig och Chicco!
– Markus från Intersport svarade så snäll att de ska fixa med det bandet som jag önskar mig (Energetics Power Walk 3.6) som är hopfällbart, stabilt, snabbt, och bra!
”Det är även anpassat till hundtassar och det finns en kissehink på sidan för Chicco”. Bra där! Film kommer efter nyår………….

Markus.JPG

Markus, en av mina sponsorer från Eksjö!
Band.jpg

Energetics Power Walk 3.6 promenadband Vit… NU kostar det BARA 3499, Ord: 5500:-….! Passa på. Går säkert beställa via internet.

Länk till bandet: http://www.intersport.se/utrustning/traningsmaski
ner/energetics-power-walk-3-6-promenadband-vit-p4
7499

Jag kom till Eksjö på torsdagskvällen för att träffa mamma lite, då jag inte kommer att hinna åka till Eksjö på länge, då jag har mina två sista tentor snart och sedan jobbar jag mer eller mindre varje dag på Media Markt fram tills nyår.

Jag hann även med att gå och äta med mina två bästa tjejkompisar, systrarna Maja & Ines på Restaurang Nord i Eksjö.

Sedan hann jag åka och hälsa på det nyöppnade gymmet i Eksjö (Fitnesskompaniet) och hjälpa svärmor att göra raka marklyft och knäböj på ett lite finare och bättre sätt. Hann även en snabbis till mina kusiner för att kolla läget där, innan det blev hemfärd.

Blommor.jpg

Detta väntade jag när jag kom hem! Lite blommor från SSF! Mycket trevligt, uppskattas! Tack tack.

Väl hemma i Jkpg så skulle det stressas igenom markpass innan några vänner skulle komma på besök på Taccoskväll…

Marklyft, upphöjning 3 cm: 190×5, 220×5, 245×5 !!! – Mycket nöjd med detta. Tog en ”paus” mellan tredje och fjärde repetitionen, och tog på mer barnpuder, för ja, att underlätta.
Och sedan blev det 2x5x165…