Underbar massage. Shopping. Smoothie recept.

Idag så var jag hos Anders och Mia på MA body Nutrition.. Inte för att mäta mig eller för att hämta föda, utan för att testa på massage hos Mia!

Jag brukar vanligtvis inte gå till andra massörer, utom de jag har i Nässjö/Eksjö (Smålands rygg), men jag ville testa och se hur det var hos
Mia. Dels för det var länge sedan jag tog en massage, men även för att det kan vara smidigt att kunna hoppa in på massage där då det är så nära.

Massagen var jättebra! Mycket annorlunda måste jag säga, Inte alls som jag är van vid. Tydligen någon finsk massage med en touch av sportinriktning. Nacken var det värst i och Mia jobbade på som fan med den märkte (och hörde jag av flåsandet 😉 ).

När hon sedan var klar så varnade hon så snällt att jag skulle ta de lugnt när jag reste mig. ”Vad fan då för tänkte jag”, ställde mig upp och höll på och slå ihjäl mig av lite yrsel. Hum. Nog hade hon masserat nacken ordentligt. Känner träningsvärken börjar smyga upp på utan nu vid midnatt…! Blir helt klart ett besök i månaden framöver!

Så bor du i Jkpg
Eller närheten så lär du gå och iaf testa en gång! Du lär inte ångra dig heller… Gör du de så kommentera här, så bjuder jag på lunch.

image-55.jpeg

image-68.jpeg

Och såhär yr så jag ut direkt efteråt… Värre än på morgonen

image-69.jpeg

…. Sedan så hann jag åka till Media Markt för att införskaffa lite nödvändigheter. TYP EN AS FET STEKPANNA SOM VERKAR HUR JÄVLA BRA SOM HELST! Från den där Jamie Oliver. Fixade även med nya hörlurar (A-jays?). Bra tryck i dessa, speciellt med basen och isoleringen mot ljud utifrån (jämför dem med Apples original till iphone5).

image-70.jpeg

Väl hemma kl 17…….. Så var de dags för att skriva vidare på uppsatsen.

Förberedelser innan det blir Kaffe
Och min dagliga Smoothie. Fixat ett Mycket gott recept:

(Detta fördelas till två mellanmål, 1 tas helst 1h innan träning, det andra 30 min efter träning de dagar som ni tränar).

500 kvarg
4 dl mjölk
30g blåbär
20g hallon
50g protein (Strengths blåbär)
Fun light, wild berries i önskad mängd.
Vatten för annorlunda konsistens.

image-71.jpeg

Skickat från min iPhone 5