Fotografering + Lirat fotboll !

Idag har varit en intensiv dag, hade en trevlig förmiddag för att sedan kl 5 dra ner till gymmet för att fixa med fotografering. Bilderna ska användas av Anki till första sina på hennes nya bok (en uppdateringen på näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare). I den nya blir det mest lite källor som ska uppdaterad, något kapitel ska få lite tillägg också. Jag har kvar två st om någon vill köpa, Anders på Ma body Nutrition har typ 5 kvar!

Iaf, fotograferingen gick superbra. Alex Lindahl var mycket noggrann och bra. Det tog lång tid, men så är de ju för att få det bra. Kommer bilder sen! Så ska jag läggs upp kontaktuppgifter till honom.

Sedan så körde mina klasskompisar och lite andra studenter fotboll vid idrottshuset! Jag har varit med två gånger innan, hösten 2009 och hösten 2010, båda gångerna skadade jag mig… Men jag älskar ju fotboll, så jag hoppade in idag! Gick sjukt bra, om jag inte är helt ute och cyklar så gjorde jag flest mål sedan jag kom 😉 !!! Dock var de sjukt jobbigt… Kom kramper redan påväg upp i trapporna….

Skickat från min iPad 4