Super-Kött-Erbjudande!

Hej!

Nu kommer ett riktigt bra erbjudande som jag förhandlat fram med min köttsponsor, Odensjö Östergård. Erbjudandet riktar sig till folk från JKPG eller i närheten, då första ”kampanj-leveransen” sker samtidigt till alla som beställer (annars är det hemleverans).

Det är riktigt värt att testa första beställningen nu när priset är pressat ner till 115 kr från 150. Efter första beställningen avgör ni om ni tycker det är så pass gott så ni vill fortsätta, vilket jag inte tror det blir några problem med.

Kika lite mer på Affischen längre ner. Och för er som missat lite bilder från mina matlagningstillfällen, så är det bara att kika i bloggen! Finns massor…

(Mer ingående information som kompletterar affischen hittar du på deras hemsida som sagt). Gå in på hemsidan och läs om köttet. Dock kan jag lova att beskrivningarna inte ens är i närheten av den smaken som man får från köttet.

http://www.odensjoostergard.se/

För er som vill beställa:;

Skicka ett mail till mig, damir.trokic@live.se . Det är ju 20 kg som gäller, 10 kg färs, 10 kg delar. Allt är förpackat i cirka 800g påsar. Leveransen sker i mitten av Maj, jag kommer återkomma med exakt datum osv, när vi ska träffas.

_____

Odensjö kampanj .jpg

Blir konstigt att äta på restaurang sen, när man alltid tycker att nötköttet inte alls smakar lika bra… Oxfilén på Idrottsgalan var ju inget att hurra för…