Mår inte så bra, ingen träning idag.

Ja, vilken jävla dag... Efter att texten är skriver ser jag nu att jag skrivit av mig en massa, ursäkta röran…………………………

Sitter här i soffan nu och försöker koppla av – dock lite svårt när det bara bultar i huvudet. Sedan är min hals fotfarande dålig, jag är fortfarande hes, och det känns ju förjävligt. Kanske jag borde kolla upp det i veckan? Kan ju inte fortsätta såhär……

Känner mig lagom stressad också, varenda minut jag har i livet är just nu bortplanerat.

Ta bara torsdag-lördag som exempel:

Torsdag: Vakna, tvätta/laga mat/diska/förbereda sig för skolan som börjar kl 13. Sedan skola 13-16. Därefter finslipa det sista på kost/tränings-upplägget för min första klient, (kommer ett inlägg om det imorgon). Sedan kl 17 var det iväg för köttutdelning till de som hade beställt från min köttsponsor (mer om det senare), för att sedan stressa vidare till Anders där både jag och min klient skulle mäta oss. Iväg med henne till gymmet för att gå igenom träningsupplägget och schemat för att sedan åka och hämta upp polare på stan för att vi skulle sitta och lira Fifa tills 12 på natten… Upp på fredag, jobba 10-20, sedan blev de ju ingen träning nu pga att jag som sagt inte är helt 100… Jag tänkte ändå åka och träna mark lite snabbt, för att jag ville…. Men väg påväg till träningen inser jag att jag glömt min förbannade väska på Jobbet, då kände jag bara att – nej det var inte meningen att jag skulle träna idag, så jag sket i det och åkte hem nu istället…..

Snart kommer min tjej över en stund, efter att hon slutat kl 10, då lugnar väl sig hela världen lite för min del… Allt brukar ju kännas ganska bra då 🙂

Imorgon, upp kl 9, jobb från 10-17, sedan hem, fixa till sig, så ska jag och Lejla iväg till en av mina bästa kompisars 25-årsfest!
(Vi hade faktiskt en överraskningskväll hos honom i onsdags redan. Det var de närmsta 10 kompisarna som var där, och det var en rolig och bra kväll, där det pratades religion, könsstympning, kulturella skillnader i Sverige bland annat, avslutningsmiddagen för examen i sommar, hur vi lekte på Boda Borg här om veckan (typ som fångarna på fortet) – ja vi pratade om allt. Sedan kom vi på ”shit så vuxna vi är” – då vi för 2 år sedan var stupfulla när det var en födelsedagsfest, lite kul.)

Söndag är jag äntligen ledig på (skulle ha jobbat, men tog ledigt för att min tränare egentligen skulle komma förbi, men han fick förhinder…) Så då blir det en heldag med Lejla där jag faktiskt kan vara ledig för första gången på evigheter känns de som.