Mars-massage hos Mia

Kom på idag när jag satt med min Kalender, att jag inte hunnit med min massage hos Mia… Hörde av mig lite snabbt och Mia fixade fram en tid kl 16! Försöker gå en gång i månaden, så blir de för de mesta helkropp – fast bara baksidan av kroppen… Ryggen och benen. Inte bröst och armar (eftersom jag ska bänka imorgon…)

Det var som vanligt riktigt skönt. Speciellt nu då jag hade träningsvärk. Blev bra på det ena låret som krånglar i samband med ryggproblemet…

Tog ett kort på de tjänster som Anders och Mia har. Kostrådgivning hos Anders är det ganska lång väntetid för nu för första besöket dock (iaf vad jag var hört när de pratar i butiken…) .

Hos Mia går de relativt snabbt att få tid. Och det är lätt värt att testa en gång, gör hon är bra. Testa vare sig du Aldrig går (då är det mer ett måste att testa) men även om du går till någon annan så är det värt att testa något nytt, för omväxlingsskull.

Jag själv går ju till mina kära naprapater och Massören Daniel sedan 2007 …… (Smålands Rygg och idrottsklinik) Och kommer fortsätta med. Inget snack om det. Men skönt hos Mia då hon som sagt gör på sitt eget sätt.

Skärmavbild 2013-03-26 kl. 22.13.30.png