Snyggt mode från Intersport!

Den senaste månaden har två saker i ”klädväg” irriterar mig mycket. Att mina favoritgåskor från Salomon är så slitna och sönder som de egentligen kan bli efter 1 års användning konstant… Jag har ju tyckt att de är så sköna, så jag har dem dag in och dag ut… Men det går ju inte, måste ha på mig lite vanliga skor också…. Och använda gåskorna när jag just ska gå. Då klarar de nog sig i 10 år, istället för 1.

Sedan har jag inte haft någon ordentlig vårjacka på flera år…

Problemet skulle lösas när jag åkte till Eksjö i torsdag och Intersport där! Vi kollade igenom ett par olika modeller på skor, men kom tillslut fram till att jag skulle ha de från Salomon som jag haft, för de är de bästa.

Sedan ville jag ju ha en vårjacka som är lite mer ”normal” och inte så sportig… Det fanns mer eller mindre en som passade in på den beskrivningen, en jacka från Fjällräven som var mycket snygg… Och storleken på jackan? ja storlek M passade utmärkt här… Har tycker som sagt att det är roligt att kunna hitta kläder som passar i storlek M???

Sedan blev det en tröja som satt mycket fint från Peak Preformance och ett par vardagsskor från Lacoste. Har ett par liknande hemma som har gröna detaljer, men ett par nya, fräscha vita kan passa fint till våren / sommaren.

Tack så mycket Intersport i Eksjö!

Fjällräven.jpg

Vårjacka i storlek M från Fjällräven.
Peak.jpg

V-ringad tröja från Peak.P
Skor.JPG

De absolut bästa gåskorna som jag har testat. Därför jag kör på dem igen… Fick testa 4 olika modeller innan jag hittade rätt. Alla har varit i prisklassen 1200-1800.