18 årskalas , Flyttade markpasset till imorgon

5 April;

Hurra hurra hurra, Edo fyller 18 år!

Precis hemkommen från Eksjö där jag har varit på ett 18årskalas. En kompis/ingift släkting från min kusins sida hade ett litet kalas. Det var väldigt trevligt. Träffade familjen lite och en lite större del av släkten, inget jättestort vilket var skönt.

Edo berättade att han numera börjar få problem med byxorna, att de är för små i låren och stora i midjan, det går åt rätt håll då ;)! Han är även lillebror till Selle (En av mina träningskompisar SOM jag ska få med ELLER tvinga till Anders en dag). Selle måste nämligen säga till att iaf kolla möjligheten att ställa upp i någon slags byggartävling. Han är en av få personer jag är mycket imponerad över hur han skött sin kost och träning i flera flera flera år, mycket längre än mig, och därför har han en superkropp… Nu börjar dock motivationen brista lite – såklart när man inte har konkreta målsättningar. Vi ska nog se till att hitta på något!


Jag valde att flytta dagens markpass till imorgon btw… Så imorgon blir det en hel dag för mig själv för att fortsätta vila rösten, börja packa, och sedan köra ett markpass!

Lite bilder från kvällen:

1 Jag och Edo.JPG

Jag & Födelsedagsbarnet
Skärmavbild 2013-04-05 kl. 21.44.32.png

Hela bordet med nästan alla.
Skärmavbild 2013-04-05 kl. 21.45.23.png

En av de tre tårtorna! Måste säga att min Kusin Lejla gjorde den absolut bästa, tårta som en kladdkaka med hallongrejjs i mitten….. Damn.
4 Mama morster, kusin.JPG

Min underbara Mamma, min morster och min Kusin 🙂 !
5. Jag och selle.JPG

Jag och Selle. Han är faktiskt jävligt stor (egentligen) fast på bilden ser han inte så stor ut – vilket jag sa till honom. Svaret blev, du står längst fram, och har vitt på dig 😉 Kommer lite andra bilder sen! Som kommer imponera……
6 Lejla.jpg

Jag och Sötaste Lejla
– Ja för er som inte hänger med. Min Kusin heter Lejla och min Flickvän heter också Lejla, klargjort detta en annan gång, men kanske inte alla såg det inlägget.