Jagade lite tjuvar idag på väg till träningen.

Det hände lite roliga grejjer på vägen till gymmet…….

1) Jag såg från fönstret att det var så jälva fint väder att jag tänkte att går ner till gymmet (6km) så är det min promenad för dagen, så får Lejla hämta mig sen… Problemet: DET BLÅSTE SÅ JÄVLA MYCKET SÅ JAG HÖLL PÅ BLÅSA BORT. Ångrade att jag ens började gå……..

2) Ett stop på MA Body Nutrition, tjötade med Mia (om sillisar) och Anders (om hans framgångar på tävlingen).

*Jag passade på att testa av deras nya PWO, vilket skulle ge bra tryck. Ja, vad vet jag. Jag brukar inte känna av sådant, men jag kommenterar PWOn längre ner, med tanke på hur passet gick.

3) Var med om ett rån. Ja, mitt i stan så ser jag mina 2 klädförsäljare från ModeMani, jag tar av hörlurarna för att hälsa och säga att jag kommer på fredag för att hämta kostymera…. Då får jag höra att några tydligen stulit jackor precis, så de var ute för att jaga rätt på personerna. De hade två val (en galge hade lämnats kvar på toan och någon hade smitit ut med kläder).

2 Huvudmisstänka… 1 tjej eller 2 ”Ester/ryssar”, först var de inne på toan, sedan tjejen, så de visste inte vem de skulle kolla efter.

Vi såg tjejen, de gick fram, frågade om de fick kolla väskan, och det var lugnt med tjejen. Dock hade ju killarna sprungit iväg…. Efter 5 min sågs de av en av de som arbetade i butiken, så jag och den andra ägaren sprang dit för att hinna i fatt dem….. Vi gick efter dem lite, de vände sig om och såg så sjukt skyldiga ut… jag stod brevid och iaktog dem medans han gick fram och pratade med dem (fick bli på engelska.., de kunde typ inte svenska). Så ja, de hade inget på sig då…………. Inte så mycket att göra, tyvärr…. Ska fråga på Fredag hur de gick, om de hittade kläderna eller något. Antagligen hade de ju slängt/gömt dem någonstans under tiden de ej sågs av butiksarbetaren…

Skriver ner bänkpasset om någon timme! Håll utkik! Gick sjukt bra dock!