Shopping som Pretty Woman?

Hahaha… Ja kommentaren från grabbarna från ModeMani var inte att leka med – ”Du påminer mig om Pretty Woman nu när du ska iväg”.

Jag var och hämtade mina kostymer som jag har längtat efter, de har fått sy om dem två gånger för att de ska sitta PERFEKT! Men nu sitter de PERFEKT – TACK SÅ MYCKET!

En av dem ska jag ha till min examensmiddag, den andra är bra att ha – lyckades förhandla till mig ett superpris vid ett storköp på massor av kläder – kan lägga ut lite recensioner i taget sen!

Kvaliteten på de båda kostymerna märks genast när jag tar på mig dem. Passformen efter att de sytts om är underbar, tygen känns helt annorlunda jämfört mot allt annat jag har haft, och en av dem hade stretch i – vilket var otroligt skönt, bäst blir det med en skjorta med stretch i också 🙂

Nedan följer lite bilder på kostymerna och jämförelsen med Pretty Woman?

Skärmavbild 2013-05-16 kl. 16.22.53.png

Jag är påväg därifrån med mina kostymer + Lejlas Presenter + Lite annat jag köpt!
PW.png

Tänkte han på denna scen ???
Lux.jpg

Här är Kostymen jag kommer ha på min examen. Dolce & Gabbana Luxury är ett av "finare", vilket märks på passformen och på tyget. Aldrig känt på en kostym som är så sjukt skön – så glad över denna!
Lyx hand.jpg
Martin.jpg

Dolce & Gabbana Martini- helt svar och med stretch i, hur underbart är inte det? Behöver inte skriva mer än så – den högre kvaliteten går inte att undkomma…!
MAr hand.jpg