Ny Vovve (Sötast ever!) Till min kära mor!

Ja såhär är det. För fyra år sedan hade mamma inställningen ”Aldrig en hund i mitt hus”.

Det jag har fått höra det senaste månaderna är ”Jag skulle vilja ha en hund!!!”. Detta då mamma saknar mina två gamla hundar (mitt ex tog dem – vilket jag var helt med på för att de två skulle vara ihop..)

Så med tanke på att mamma vant sig vid hundar de senaste 3-4 åren – bland annat så har hon ju min kusins hund varannan vecka när han jobbar skift och att hon mår mycket bättre med hund så valde jag att överväga att köpa hund till mamma. En liten hund passar ju henne bra, så jag hittade en Pomeranian (Dvärgspets)! En otroligt söt liten hund som jag Lejla och hennes lillsyrra åkte och hämtade i söndags, och jag lämnade över hunden till mamma på måndagen, på hennes 61årsdag!

Mamma är nu otroligt glad och lycklig med lilla SIMBA! 🙂 Hon har alltid uppfyllt mina drömmar med massa TV spel och dylikt när jag var ung och dum – då jag krävde så mycket av en ensamstående mamma som gick på socialbidrag, och sedan blev sjukpensionerad…

Jag har verkligen väntat på den tiden jag ska kunna börja ”återbetala” mamma och se till att hon aldrig har det ekonomiskt svårt, det känns så bra att redan nu kunna göra det. Lite att den tiden börjar nu, hör ihop med att jag imorgon har min ”sista dag i skolan” och har otroligt fina utsikter inför hösten – de som har min på Facebook vet varför, ni på bloggen får läsa det om några dagar, så faller en och annan pollett ner – tex ”varför köper han så mycket kläder…..” 😉

Kan nämna att det har gått jättebra där hemma, mamma har skött honom jättebra med avseende på att få honom rumsren, han är nästan helt bra med det nu, och mamma har det jätteroligt där hemma! Gör mig mycket glad!

Här kommer iaf de första bilderna på lilla söta & glada Simba:

1 Nyvaken.jpg

Nyvaken i bilen 🙂
2 Sötnosar.jpg

Två av världens sötaste i respektive kategori, människa (tjejkategorin 18-35 år ) och Hund (alla kategorier) 😉
3.png

Sover – ofta.
Skärmavbild 2013-05-23 kl. 20.05.18.png

Vaknar, vad händer?
Skärmavbild 2013-05-23 kl. 20.05.29.png

Mamma ute på första promenaden med Simba
Skärmavbild 2013-05-23 kl. 20.06.01.png

Mamma, Chanel och Simba 🙂
Skärmavbild 2013-05-23 kl. 20.05.39.png

Kamptränar Simba – döda Apan.
Skärmavbild 2013-05-23 kl. 20.06.12.png

GÄÄÄÄÄÄÄSP