Heldag i GBG och borttappad Flickvän

Inledde dagen med att åka och hämta min Bil tillsammans med Lejlas Pappa hos en vän som har en bilverkstad, för mina bromsskivor och klossar behövdes bytas! Blev något nytt från Bosch – skillnaden är enorm….

Sedan var det iväg mot GBG för en heldag med shopping och umgänge med varandra 🙂 Gick ganska bra tills vi tappade bort varandra, och båda fick lägga två timmar innan vi lyckades få tag på varandra…

”Varför ringde ni inte bara” – nej men Lejlas telefon hade ju laddats ur, och jag visste om detta. Jag gick bland annat till informationen inne i ”nordstan?” och de fick ropa efter henne – men då var hon ju ute och yrade efter en laddare till sin telefon (detta istället för att ta tag i första bästa person och låna deras telefon………………….. -.- ………….). Nåja, hon lyckades ladda telefonen tillslut och vi kunde träffas och fortsätta shoppingen.

Blev inte så mycket shopping – jag har handlat massor och massor från Mode Mani under våren och även 9 par byxor på Lager 157 – kommer uppdatera bloggen med lite modeinlägg från detta framöver, sparat lite på de inläggen då jag haft så mycket mer viktiga saker att ta upp – som jobb och examen samt träningen såklart.

Jag införskaffade ett par svarta skinnskor, ett par byxor, och tre par kalsonger, fick räcka. Handlade även ett par nya skor igår i jkpg.

Har ju som sagt fyllt på min garderob otroligt mycket det senaste halvåret, och den stora anledningen till det är ju att jag vetat vart jag ska börja jobba – så jag har känt att det behövs lite nyare kläder, därför jag bland annat hängt så mycket på modemani 😉 Storköp leder ju alltid till rabatter!
Har även sjukaste tipsen från Lager 157 – försöker återkomma med det under veckan.