Andra springrundan! Mycket överraskande!

Ja, jag är enligt de flesta definitioner tjock igen 🙂 Vägde typ 111 idag. Min nya katastrofvikt, förr var de ju 125.

Blir väl mer svart på vitt när jag mäter mig hos Anders igen nu i veckan troligast. Men jag tar tag i det sakta men säkert, då motivationen kryper upp…

Idag har jag hunnit med och jobba på Media Markt, det gick bra – som vanligt. Sedan hade jag besök på kvällen! Av Anders och Mia!!! De kom över för att äta Cevape som jag lovat att bjuda på väldigt länge. Mia fick smaka av kycklingen också. Jag själv måste säga att den smakar otroligt jävla bra. Mycket fina filéer. Vet dock inte vart man kan köpa……….Sorry.

Sedan bestämde jag mig för att dra iväg på en löprunda! Eftersom jag haft träningsverk tills idag från i onsdags så kände jag väl att det var dags igen, då det börjat släppa. Jag har en runda här hemma på 5 km, jag uppskattar att jag gick cirka 2 km och pratade i telefon med Lejla för att sedan springa. Jag trodde att jag kunde springa ”hälften av den sträckan som jag sprang” alltså.. 1-1,5 kg. MEN!!! Jag sprang HELA resterande sträckan på cirka 3 km kan jag tänka mig, och nej då, jag var inte alls helt slut, vilket förvårar mig ännu mer. Jag är faktiskt helt chockad här hemma…. Hjärtat hängde med bra. Benen blev dock trötta sen, men det är ju förståeligt. Detta ökade upp springmotivationen som bara den!

image-20.jpeg

Uppladdat med 0,5 kg Cevape för mig och Anders! Mia åt någon annorektisk portion med kyckling och tre-fyra riskorn 😉