Flytt, shopping med mamma & släktträff igen

Idag har jag haft åter en intensiv dag!

Startade dagen med en PW och avslutade likadant.

Sista dagen som jag var ledig innan jag jobbar fem dagar på raken på Media Markt innan jag slutar. På måndag ska jag även flytta hem till mamma som sagt, så lägenheten ska vara tömd på mina saker som ska med…

Mitt i allt detta ville Lejlas Mormor att hon och mamma skulle umgås lite mer, så mamma kom och hälsade på i Jönköping tillsammans med Simba ☺ Först tog jag och mamma kaffe och frukost sedan vandrade vi vidare till Mode Mani för att visa mamma vart jag brukar handla alla mina kläder ☺ Vipps så hittade jag en liten tunnare sommarjacka och ett underbart linne, båda från D&G. Mamma hittade även en plånbok som hon blev förtjust i som slog till på! Simba sprang runt i affären och chekka läget under tiden ☺.

Sedan var de iväg och lämna av mamma hos Lejlas mormor och Simba hos Lejlas lillasyster som verkligen älskar honom… Under tiden åkte jag till tippen och grejade klart här hemma. Ska ju flytta hem bland annat min frysbox som just nu innehåller 70 kg kött… Fick hjälp av en polare att lyfta ner den.

Sedan var de iväg till mormor igen då för att äta…
Och ja, hon slänger fram sjukt mycket mat och säger klart och bestämt: Ät av allt!
Jag: Men…jag ska ju precis, diet….
Hon: Nej nej, ta de imorgon, ta och ät bara.

Samtidigt ringer min telefon och så är det Lejlas faster, ”du äter väl inte så mycket hos mormor nu va?, du ska ju komma hit om några timmar och äta grillat”.

Ja, detta är ganska roligt och mycket uppskattat dessutom ☺

Släkten samlades nere vid vätterstanden igen på eftermiddagen och hade det otroligt trevligt tills vi åkte hem med min lilla flytt last!

Det saknades bara en sak här idag och det är ju min lilla Lejla…Dock ses vi om cirka 2 veckor. Kommer en ”detaljerad” plan ang min semester under nästa vecka.

image-1.jpeg

Den tunna sommarjackan jag kom åt 🙂 !
image-2.jpeg

Mamma visar Josef att Simba kan "sitt" .
image-3.jpeg

Jag är glad i mitt nya linne!
image-4.jpeg

Jag älskar Bosnisk mat! Och nyttig är den dessutom.
– med vissa undantag.