Träning i Zagreb och ont i hjärtat.

Igår på kvällen drog jag och min kusin iväg till hennes gym, ett ganska trevligt ställe. De hade bra med grejjer och så, och såklart en pilatesboll 🙂

Jag skulle även köra lite bänk idag – om det fanns möjlighet… Hade såklart glömt magnesia hemma vilket skulle försvåra. Men så såg jag en ganska biffig kille, frågade honom om det fanns på gymmet ”nej, men jag har som du kan få”. Snällt.

Han hjälpte även till att passa i bänken, blev 2x5x160 – lite underhållningsträning i bänken. (i tisdags blev de 3x5x150 i Eksjö, glömde skriva de då).

Efter lite prat fram och tbx märkte jag att han var ganska insatt i SL (han hade till och med testat böj med lindor här om dagen, och beskrev det som ett rent helvete). De nämnde även att Kroatien börjat med styrkelyft de senaste åren och nämnde en kompis som nu håller på med strongman, men att han tränat SL också och där gjort 350-220-360(370) – @ 150 kg. Det är ju bra resultat sålänge de stämmer, vilket jag inte direkt tvivlar på. De skulle försöka ta med honom ikväll så vi kunde ses 🙂 I bästa fall så lär jag känna ännu lite nytt folk och säkerligen blir det ett sista pass på deras hardcore strongman/SL gym som de hade lite längre bort från detta gymmet.

Vädret är dock inte alls med oss… Vi skulle egentligen bada idag, men det ska regna typ alla dagar jag är i Kroatien – jävla skit.

Gör lite ont i hjärtat att veta att jag skulle ha tävlat nu i helgen, men det blir ju inget med det uppenbarligen…. Men jag biter ihop, jag kör mitt rehab, jag har mina planer för hösten och jag ser till att hålla fokus, när jag är tillbaka ska jag vara starkare än någonsin….

Skärmavbild 2013-07-06 kl. 10.22.35.png

Hvala ti na pomoc!
Skärmavbild 2013-07-06 kl. 10.22.46.png

Jag och min kusin!