Träning på en lyftarklubb! (TUNG BÄNK IGEN!)

Vilken värme i hjärtat när jag såg en logotyp med en lyftare på! Sprang dit genast ! (Som ett litet barn hade sprungit till en godisaffär där allt är gratis typ ;)! Det är en tyngdlyftarklubb, men som även har intresse i SL.

Det är en sluten förening, så ingen annan än de som tränar tyngdlyftning får vara där. En ganska liten yta. Men det räcker med sju stänger, två knäböjsställningar och en bänkpress… Som de sa ”vi behöver inget mer” 🙂

Gymmet ligger vid en stor sportanläggning där jag alltid tidigare har spelat massa fotboll på kvällarna. Vid själva fotbollsplanerna är det full rulle från 18-22. Cirka 100 personer är där varje dag och lirar massa, lite olika turneringar osv. Jag passade på att vara med efter mitt bänkpass i onsdags! Alla var väldigt trevliga och inbjudande, kul! Jag själv blev helt slut, men fick till ganska många mål, en hel del klackar dessutom 😉 och de hade smeknamn allt ifrån ”Ibrahimovic, Svenne, Hulken…”

Jag hann med två pass på klubben: Måndag och onsdag: Blev tung bänk båda dagarna. I måndags var de 162,5×5, och sedan 162,5×4 – var ganska slut den dagen då vi hade simmat massa och sprungit intervaller.

På onsdagen gick de bättre, 2x5x165 är helt ok för att vara på semester och med en nyligen läkt axel. Blev lite smalbänk och dips dessutom. De hade precis skruvat upp en dipsställning, där de precis rivit en vägg. Känslan där inne är go, onekligen!

För min del kändes det hemmatrevligt på olika vis. Stängerna från Eleiko men även vikterna och affischer från ”J-EM i Sverige 2009”.

Gubbarna på gymmet var väldigt glada att ha mig där märkte jag och de hjälpte gärna till med att passa osv. Imponerande var de väl också när jag la på de vikterna jag hade… 🙂

Då de vet att jag ska fortsätta mot Sarajevo har de redan förklarat hur jag hittar klubben där och vem jag ska fråga efter! Jag är framme i Sarajevo kl 00.00 typ. Får se när nästa uppdatering kommer. Hemresa 19 juli därifrån i alla fall!

Här kommer lite bilder från klubben

gym.png

Osijeks tyngdlyftarklubb
Skärmavbild 2013-07-11 kl. 10.26.50.png

Inte så jättestort, men skulle fylla alla mina behov!
Väggen .png

Lite bilder på allt möjligt.
bänk.png

Jag bänkar!
j_em.png

Ja, lite sverigekänsla över de hela.
gäng.png

Hela klubben typ!
Spännios.png

Jag hann med ett rehabpass på tisdagen på ett fitnessgym. Där hade de ju en pilatsboll. Vad tycker ni, har jag blivit tjockare, eller har jag lyckats hålla formen något? Anders?