Formbild efter 3 månader bulk!

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut. Från början av juli tills nu kan jag räkna upp antal dagar som jag varit i Sverige på fingrarna, det känns skönt. För de andra dagarna har ni säkringen förstått att jag varit i diverse länder. Kroatien, Bosnien, Tunisien och Turkiet. Bäst av allt, Sarajevo!

Jag har inte känt mig hungrig en sekund sedan maj, ja då jag bestämde att jag inte skulle tävla.
Då motivationen gick åt skogen och hela den historian.

När jag väl kom hem, både fet och vätskefylld från alla resor för någon dag sen visade vågen 118. Jag hade redan innan dess märkt av att ”kläderna hade blivit mindre” ÖÖÖÖ eller… Så jag ställde genast om hjärnan på inget mer socker. Sagt och gjort i två tre dagar så har jag börjat hårt igen, för att i början av september sättas på ett matschema från Anki igen och ner till 105 såsmåning om. Men alla planer med träning, rehab, kost och annat blir klara i slutet på nästa vecka efter mitt ”team möte” !

Jag har hunnit med två kortare träningspass redan och tre dagar har jag dessutom hunnit med långpromenader. Skönt. Inte tränat på cirka tre veckor, bra att vila ut lite extra 🙂 Men jag är riktigt sugen på träning, speciellt böj, men det får dröja… Pilatesbollen fungerar väl också.

Passen var ju rehabpass och lite bänk. Bänken smög jag lite på, för att se hur jag ligger till. Såhär:

100×12,
120×10 (tänkte stanna här, och köra fler set) Men:
130×10, asch:
140×10 – smidigt.

Det är alltså 10kg under RM10, vilket kom smidigt. Nöjd med detta.

Jag var även och fick en liten speciell och annorlunda behandling i JKPG idag, men jag skriver mer om det i veckan som kommer, ska bara få behandlingsrapporten så jag vet vad som hände. Var inte med på allt, men tusan vad bra det var. Ryggen fixades till på ett skönt sätt.

Nu börjar jag blogga mer intensivt igen, och så får ni ursäkta de dåliga uppdateringarna från Semestrarna. Kan sammanfatta hela sommaren i en mening. Mycket prutande och tjaffs med säljare samt en jädrans massa vattenpipa som blivit min nya hobby. Så har ni några frågor om det, fråga mig är expert på det där, fick till och med ha kurs för både försäljare och restauranger i turkiet (de kunde de inte bra, inte som 8 åringarna i Tunisien som hade stenkoll, som resten av befolkningen…)

Sakta men säkert börjar motivationen komma uppåt, snart är den på topp och varför inte, jag ska ju också till toppen, vad annars…

FORM tjock.png

Hej hej.
DL.png

Lite bruna har vi allt blivit, jag och min älskade 🙂