Målmötet inför 2014 med träningsintressenterna. Även 300+300 x 2 Dieten från Anki

Igår var det som sagt ett möte hemma hos mig och mamma. Fokus var på min träning, kost, rehab och allt vad det innebär. Mitt vardagsrum igår var således fyllt med en enorm kunskap och kompetens i träningens alla delar (om vi räknar med att Kristers kompetens som uppenbarade sig på träningsprogrammet!).

Innan mötet var jag, Lejla och Anki iväg och tränade på Fitnesskompaniet där jag kommer träna en del framöver. Vi gick mestadels igenom Lejlas träning och jag körde lite bänk, 130×10 med fötterna uppe.

Sedan var de dags för själva mötet med de som hjälper mig med min träning. Anki, mina naprapater från Smålands Rygg & Idrottsklinik (Petter & Jesper), och en Läkare (Adam) som jag har (och så har vi en speciell grejj på gång, som jag inte kan berätta om än, det berättar jag om senare, när vi testat lite mer….)!

Vi inledde med mat, alla älskade den bosniska maten och de blev mätta om något ;). Burek (köttpajen,) Med Cevape till och nötkött med Ajvar!

Sedan gick vi över till att ha ett litet målmöte angående min framtid. Samtidigt skulle alla lära känna varandra lite mer. Det blev även en del utbyten av kunskaper.

Vi konstaterade följande: att ryggskadan har ställt till det för mig iår. Jag vilade åt åt massor i somras för att släppa taget om allt med träningen för att kunna ta helt nya tag sen efter sommaren. Motivationen var ju inte heller på topp. Detta blandat med att det var mitt ”sista sommarlov” där jag reste mycket och allmänt njöt av livet men en saknad av träningen fanns alltid där, blev lite träning under sommaren i alla fall. . En viktuppgång har också uppmärksammats.

Följande händer här näst:

Krister hade som sagt planerat upp min träning, två tunga bänkdagar. Ni som följer träningen här kommer ju se programmet. Ett traditionellt grundträningsprogram är det.

Naprapaterna kommer att lägga upp resterande träning, rehab, mer avancerade övningar, samt benövningar som inte stör skadan.

19 september har Läkaren fixat med en röntgen (MRT) som kommer ge lite mer svar på exakt vad vi har att handskas med. Efter detta vidtar vi ytterligare åtgärder som behövs.

Anki är med på sidan med kosten. Vi har fastställt att jag ska köra på ”(300+300) x2 + MegaSmoohtie dieten”. Med andra ord ska jag hålla mig till ett av kostpogrammen jag hade i våras, där jag tappade bra med vikt. Då åt jag 300g potatis till maten, och 300g kött/fisk eller fågel + alla andra proteiner som finns i min megasmoohtie.

Långtidssatsningen (som är relativt kort) är mot RAW SM i klass 105 nästa år. Så fort ryggen fixar sig, och jag kan börja böja och marka, blir det mer konkreta målsättningar.

1.png

Vi på fitnesskompaniet
2.png

Vid matbordet!
3.png

Jag sitter med min PowerPoint presentation.
4.png

Och de andra var med i diskussionen en hel del också 😉