MMA träning idag!

Ja, men nog ska jag få igång förbränningen på allvar. Resonderade på följande vis, 1,5-2h MMA träning lär vara bättre än att gå i 1h. Så jag hoppade på ett pass i Eksjö tillsammans med Simon 🙂

Vi var 5 st som var där. Kommer dock att fortsätta, även med Thai-boxning som är några andra dagar. Det jag var mest orolig över var ryggen, men den kändes inte av alls, så skönt!!

Jag höll ju på med kampsport (Kung fu) och Kinesisk kickboxning, men jag slutade under 2006 när jag började med SL. Så grunderna kan jag ganska bra. Tränade det i typ 3år 🙂

Idag var det, teknik och lättare sparring. Usch, jag har verkligen ingen kondition, men det kommer väl.

En rolig sak som jag hittade var (mina gamla handskar, 14 oz) – Dock användes de inte idag – som är signerade av Paolo Roberto (då han var här i Eksjö på både bosnisk middag hos mamma och även på föreläsning som jag och två kompisar anordnade ett företag som vi drev under skoltiden!) . Haha ballt att ha dem sen :D. Vem vill inte ha handskar med hans autograf, det känns så rätt bara?

image.jpeg

Helt slut.
image-1.jpeg

Hade först glömt bort autografen, tänkte " vad tusan är detta " 🙂 Men sen så kom jag på det. Undrar om de går att sälja……? Ne. Usch.