Ett FANTASTISKT PB!!! På Årets sisa pass, 2 filmer!

Idag var dagen, sista dagen på året 2013 ( ska skriva en krönika sen ). Men detta var den överlägset bästa prestationen för året, och så passande att det var på det sista passet för året, och för detta program som började i september.

Mitt mål har ju varit att de senaste veckorna stegra mig uppåt så högt som möjligt i FU bänk, hitta 3RM. Någonstans när jag och Lejla talades vid om ”målsättningar för henne” så frågade hon mig om min egen med bänken, då blev det bara sådär att jag var tvungen att sätta ett mentalt mål, det bara kom, och jag sa 185×3 (detta var 1 månad sen). Sedan dess har jag haft den vikten i sikte, den vikten trodde jag att det var mitt absoluta max för denna period. Den vikten skulle jag klara av. Förra veckan så kom 182,5, ganska tungt dock… Sedan dess har jag ätit, mycket , och desto mer onyttigt – för att jag kapar sockret helt efter nyår ”passat på” men det har gett resultat: .

Idag var dagen, 185 kg med fötterna uppe, skulle vara tungt och jävligt, men det skulle gå…

Det gick ASLÄTT!

– Jag överraskade mig själv, mycket. Mina passare skulle börja ett kick/thai boxningspass om 5 min, så jag vilade i 4 min och sedan:

SATTE på mäktiga 190 kg !!!!!!! Och tänkte, att 1,2 gör jag, sen får jag se.

MEN JAG GJORDE 3 x 190 KG !!!!

Detta är min absolut bästa bänkpressbedrift någonsin. Mitt förra 3RM med fötterna NERE är 185×3, det gjorde jag för exakt två år sen, i slutet på 2011, då vägde jag dock 10 kg mer än idag. Sällde mig på vågen nu i skrivande stund, full av mat efter en rejäl måltid, och jävligt vätskefylld å allt vad jag är, efter allt mat de senaste 2 veckorna….. 117. Det blir verkligen skärpning om jag ska väga 105 snart 🙂 … Alarmet ska på kl 06.00, bestämde jag mig för också i skrivande stund,…

Hur som helst, jag vart jävligt stark idag 🙂

Imorgon bär det av mot Helsingborg med världens bästa tjej! Ska även träffa min kusin och hans brud – blir ett trevligt nyår!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!