Tack Sverige! Är så glad!!!

Ja, inte till dem som röstar på SD, (då tacket inte handlar om valet) utan tack till alla goda svenskar som invaderade som hjälpt till och fortsätter att hjälpa till med insamlingen av donationer till det krisdrabbade balkanområdet!

Både jag och Lejla har lagt vår tid på eftermiddagarna och kvällarna på att organisera detta – ihop med många andra! Och det är så många som velat stötta detta, helt fantastiskt. Privatpersoner – både de som jag Bosnien som hemland men sååååå många svenskar som är godhjärtade har donerat. Butiker och företag har hjälpt till på alla olika vis Som de kunnat och jag är så glad över att se alla hjälpinsatser.

Exempelvis så fick jag en del pengar från företag i Eksjö. Gjorde en deal med Apoteket ”cura” att om de ger gratis produkter för 2000 kr så köpet vi för 2000 (rabatterat dessutom) och sjävklart stället de upp!

I min närhet har jag sett hur hela Jönköping, Eksjö och Tranås delat med sig. Så pass mycket så vi har ett helt last kvar till en full trailer (som är
Nästa stora problem – att fixa pengar till att kunna få ner alla dessa paket till de behövande, här i Sverige gör de ju igen nytta sorterade och paketerade….) så det är nästa projekt.

Ni alla vet vilka ni är som hjälpt till! Ni är fantastiska människor och jag har stor respekt för er! Till er som blundat, säger jag inte så mycket mer än att jag hoppas er allt gott den dagen ni hamnar i en svår situation och kanske får uppleva ”karma is a bitch”

Lite bilder från insamlingen:

image.jpeg

Jönköping city langar mat,

image-1.jpeg

Min arbetsplats Baks & co har samlat ihop en hel del.

image-2.jpeg

Ett litet hörn av alla lådor!

image-3.jpeg

Ett annat hörn av alla lådor…

image-4.jpeg

Arbetet med sorteringen !

image-5.jpeg

Det vi fixade från Apoteket, vätskeersättning i stora mängder, desinfektionsmedel, osv, sådant som vi inte hade fått in så mycket av….

image-6.jpeg