Från Jippot hos Smålands rygg + lite nytt om skadan

Förra helgen var jag iväg på ett jippo med mina naprapater !

20 år firade kliniken, grattis!

Jag var bland annat med och pratade lite med kunderna, och lyfte lite bänkpress , 170×5 kom upp denna dag och 180×2 🙂 lite kul vikter ändå.

Petter undersökte mig vidare, då jag forfarande får ont i höften/rumpan på höger sida…… Mest vid i sump-mark. Inte alls i samma utsträckning som för 1,5 år sen när jag la av, men ont gör det. (Inte gjort ont när jag kört mina övningar på ett ben…)

Det märkliga här är: alla bilder från MR visar att diskarna som var bultade innan var nästan återställda, mina muskler var mer symmetriska och allt. Ändå gör det ont?
OCH TYDLIGEN PÅ FEL SIDA AV RYGGEN. Petter har alltid anmärkt på att det är konstigt att jag inte har ont på vänster sida ”för så bör de vara enligt hur diskarna är skadade”….

Nu är vi åter igen på spåret att det är en muskel på insidan av låret , som går under rumpan och upp på höften? Som är spänd, så jag ska jobba med att stretcha och massera denna muskel. Så får vi se om ett tag, vad som händer.

Fortsättning följer.

Just nu är jag hemkommen från ROM med Kpmg. Snart hemma i Jkpg, landade i Köpenhamn kl 12.. Imorgon kl 06.00 åker jag mot Sthlm för 4 dagar med revisions kurs

image-24.jpeg

Jesper, Petter, Daniel !

image-25.jpeg

image-26.jpeg

image-27.jpeg