Liten uppdatering från helgens bänksm och SHM !

Ja nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen, får ursäkta mig och bättra på det. Vet inte egentligen varför men har känts lite tråkigt nu kring träningen då jag haft vädligt ont i musklerna till röven och det ger inte med sig.. Har inte kunnat marka på över en vecka och det känns bittert :(( marka är det bästa jag vet ju !

Hursomhelst så Var vi på SHM i torsdags men innan det så han vi hälsa på jenny&Peter inne i MMsports butik och det är alltid lika trevligt, dom var i full gång att förbereda inför Reppower som gick av stapeln i helgen 😀

Konserten var riktigt bra och hade det sjuuukt trevligt =) Lite tråkigt att dom ska splittras…
På fredagen drog vi också in en vända mot MMsports för att handla lite protein och dylikt och efter detta plockade vi upp Petter Jonsson för att bege oss mot BänkSm i Nora.

Petter och simon från klubben tävlade på lördagen, simon tog silver i ungdomsklassen -93 och Petter Bommade tyvärr ut sig :(( Men bara att komma igen och blir ännu bättre!!

På söndagen tävlade jag, Christian Martinsson och Christer "champion" Kedmalm

Jag tog guld med 195 kg, champ tog brons på 135 kg och Chrille kom 4 i båra respektive viktklasser.
Det var kul på söndagen för jag fick skriva autograf för första gången, kom fram en pappa med 3 söta små barn 😀 dom hade skrivit ut en bild på mig så fick jag signa 3 bilder så alla fick en varsin 😀 hahah !

Igår böjde jag och det blv 2*2 på 237,5 utan bälte, stilen är dålig men riktigt bra styrka. aldrig varit starkare i böj trots en begränsande röv och att kroppsvikten är relativt låg.