VM-SILVER OCH NYTT VÄRLDSREKORD !!

Ja så sjukt nöjd och glad sen i fredags då jag lyckades med detta 😀
Har ju varit på juniorvm i killeen, Texas. Hela veckan var jättetrevlig och skaffade mig nya vänner över världen. Dagen innan min tävling, på torsdagen, så känner jag hur det börjar värka i bröstet och får panik. Pratar med coachen som var med som trodde det var revbensupphakning, aldrig hört om det innan men googlar på det och syndromen stämde in precis. Dvs svårt att andas och värkte i hela bröstkorgen samt att det gjorde lite ont i hjärtat.. Mycket läskigt hursomhelst..

På tävlingsdagen kändes bättre så kände mig inte alls lika uppgiven som på torsdagen (kanske rentutsagt var bra för att få koncentrationen på något annat än tävlingen?)

Vägde in på 92,7 och började fylla på..

Värmningen i böj gick bra och kände mig stark ! Gick in på 310 men denna fann ingen nåd hos domarna pga djupet.. Måste varit sjukt nära men så är det ibland.

Andra satte vi 315 som var klockren, godkänd !

Tredje blev det 327,5 men också tyvärr lite grund..

= 315 i knäböj

I bänken sattes 205 som ingång som lyftes lätt och fint. Gjorde sedan 210 och 215 bekvämt och tror att jag hade 5-7,5 kg kvar att ge.

= 215 i bänkpress

Dags för mark !! 😀

Gick in på 335 och värmningen kändes SJUKT lätt.

335 enkelt och bra !

350 enkelt men inte så bra lyft rent tekniskt sett.

365 för nytt wr i sista och detta var nästan lättare än 350 😀 375-80 hade gått om greppet håller, det får vi ta reda på vid något senare skede 🙂

= 365 i Marklyft och 895 i totalen !! Silver totalt 🙂

image-5.jpeg
image-6.jpeg
image-7.jpeg
image-8.jpeg

Stort tack till alla spm supportrat mig, vänner, familj och träningskamraterna på Kalmar ak. Även mina sponsorer www.mmsports.se och www.prestationsklader.se samt wahlander.se 🙂 tackar !'

Skickat från min iPad