Urspårning och paltkoma

Efter helgens utflykt med bästa vännerna i Norrköping och Stockholm så
tänkte jag bara avsluta med en god middag och en ok efterrätt. Idag tänkte
jag äta nyttigt. Hmm, det gick sådär…mamma hade nämligen lagat palt och
bakat bullar när jag kom hem från jobbet. Super lyxigt! Jag älskar palt men
lagar det aldrig själv. Ljuvligt gott!
Min efterrätt igår blev också helt ok.
Recept:
Ingredienser
83 gram blåbär 0,5 dl stevia 1 msk potatismjöl” Smuldeg:1⁄4 dl stevia
0,4 dl havregryn 41 gram mandelmjöl 0,8 dl bakprotein från Bodyscience 0,4
dl stevia

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Halvtina och lägg i blåbären. Strö över stevia och
potatismjöl. Blanda stevia, havregryn, bakprotein och mandelmjöl i en
bunke. Finfördela margarinet och kesellan i blandningen till en smulig deg.
Fördela smuldegen över bären. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera
med caseinröra från Bodyscience med vanilj eller pina colada sp.