Första veckan på diet

Då är jag snart igenom 1a veckan utav talangjakten och har fullfört 4dagar på min nya diet. Dieten är toppen, älskar att vara tillbaka och att ha kontroll på maten. 6 mål om dagen och 1 fridag i veckan, LÖRDAGAR. Idag har jag alltså haft min första fridag, dock blev det diet fram till kvällen men då serverades det bröd med ost, skinka och sallad.

Bild

Frukosten lyxade jag också till det med mjölk till havregrynen.

Bild

Känns som en lättnad att jag har en konkret plan när det kommer till kosten, nu väntar jag bara på mitt tränings program. Men fram till dess så skall jag bara njuta av träningen och bara träna dom övningar som jag tycker är roliga och fokusera på att bli starkare.

Jag kör en härlig mix nu, ibland helkropp, ibland över kropp/ under kropp, framsida/ baksida eller bara mark lyft 10×10 eller knä böj 10×10 eller frivändningar med och utan press. Jag tränar helt enkelt det som jag har lust att träna den dagen. Älskar det!

Idag startade jag dagen med 45min spinning, la mig i parken och jobbade på brännan i några timmar och avslutade sen dagen med styrka.

Bild

Dagens styrka:

Eksentriska chins med 5kg i bälte- 10sek ner 3×6
Sumo mark lyft.
60kg: 10
80kg: 8
85kg: 6
90kg: 4

Bänk press- 30kg: 10×3

Vikten i måndags vad 61.8kg och idag var den 58.4kg, jag har inte gått ner 3.4kg i fett, det mesta är vätska och det skall också nämnas att jag åt MYCKET mat hela helgen för att jag viste att på måndag var det back on track. Men det går rätt väg och jag känner mig mycket lättare och fastare i kroppen redan. Fredrik mätte fett% på mig i lördags och det var på 19.8% skall bli spännande att se vad den är på den 4 augusti. Idag testa jag också att ställa mig på "Tanita vågen" på jobbet den visade 18.8%.

Tanitan
Bild

Känner att jag är långt ifrån tävlingsform och jag saknar mina magrutor!! Men nu skall jag först och främst bli stor och stark, krävs lite mer massa på min lilla kropp för att ha en chans i body fitness.

Men det är fortfarande gott om tid, 147dagar för att vara exakt!

Nedräkning
Bild

Följ mig gjärna på Instagram : GABRIELLASPORREFALT
Bild

Ha en fortsatt fin kväll och helg
Bild