Lördag=fri dag

Lördag=fri dag, fylla på med mat, lördags mys, äta vad jag vill dag. Längtat hela veckan till idag och så när lördagen väl kommer så är det egentligen bara stressande. Vad skall jag äta lixom? Någon som känner igen sig? När man vet exakt vad man skall äta och när 6 av 7 dagar i veckan så blir det nästan lite stress att inte veta. Finns så många valmöjligheter, både sunda och o sunda. Bara för att jag har lov att äta vad jag vill så behöver jag ju inte tappa det helt lixom?

Dagen började bra, havregröt till frukost, keso och ett äpple efter spinningen kl 10.00, kom mig ut i parken och SOLEN och där blev det kyckling med sallad.

Bild
Lunch i parken

Nu var jag uppe i ca 500kcal och jag skall landa på ca 2500kcal på lördagar. Jag hade alltså 2000 underbara kalorier kvar denna dag. Så började det regna och vi var tvungna att skynda oss in, väl hemma kom jag på att min inneboende hade bakat en kladdkaka tidigare i veckan!!! Skulle bara smaka ett litet hörn meeeen, vad tror ni händer?? Jag går fram och tillbaka mellan kylen och soffan säkert 10 gånger, ett litet hörn till bara och så håller jag på tills den e slut. Noll själv disciplin!!! (förlåt Sandra för att jag åt upp din kladdkaka, skall baka en ny). På 15min så fyllde jag säkert på med 800kcal, oj, kan det va så mycket?

Bild
Words

Det var bara att byta om, packa träningsväskan och bege sig till SATS igen, 30min löpning på 10km/h så vad iaf 1/3 av kakan förbränd.

Bild
Cardio done, svettig å go.

Blev också ett kort ryggpass med Julie:

eksentriska chins 3×6
Roing 10×3
Ner drag 10×3

Det är helt enkelt så man får göra, äter man för mycket så får man träna desto mer. Blev alltså totalt 45min spinning, 30min löpning och 30min styrka idag. Kanske inte det kladdkakan gjorde så stor skada ändå 😉

Jag tränar i nästan ingen cardio förutom spinning 1gång i veckan (och när jag mister kontrollen och äter för mycket). Jag jobbar med en man som är blind, är stötte kontakt för honom och vi går på spinning 1g/veckan och tränar styrketräning 1g/veckan. Har jobbat med honom i snart 2 månader och jag ÄLSKAR det. Han är världens bästa, såå inspirerande, positiv och helt underbar. Kan verkligen rekommendera alla som har tid att göra något liknande, många som behöver vara lite mindre egoistiska och få lite perspektiv på saker och ting. Man skall vara glad för det livet man lever och göra det bästa av det istället för att gnälla över skit saker.

Igår kom jag äntligen iväg till posten för att hämta mitt paket från Swedish Fitness- LYCKA! Finns nog inte många som älskar paket så mycket som mig!

Omega 3 x2
Creatine x2
Whey protein Strawberry (sååå god)
BCAA, jag har alltid köpt BCAA I tablett form pga den hemska smaken, MEN denna var faktiskt mer än ok måste jag erkänna. Kommer klara av att dricka den 2 gånger om dagen, jippi!!

Bild

Bild
Lycklig tjej

Har ju helt glömt av att visa alla fina kläder som vi fick på första team träffen. Jag <3 Better Bodies!

Bild

Passade också på att göra ny kropps analys idag (innan kladdkakan), gått från en fett% på 18.8% till 16,2% på en vecka, vikten var också -0,5kg så nöjd med det. Dieten funkar som den skall, har MASSA energi och vikten går rätt väg.

Bild

Det var allt för nu, håller på att baka en SUND kladdkaka som jag skall dela recept på lite senare ikväll. Fram tills dess så önskar jag er en fin lördags kväll.

Kram