Crosstraining och utomhusträning

Hei hopp,

Hjälp så snabbt tiden går, nu är det bara 137dagar kvar, 19,5 veckor! Hoppet går väldigt upp och ner, kommer jag klara av att lägga på mig tillräckligt med muskler på denna korta tid tro?! Ena dagen är jag super positiv och andra dagen tvivlar jag starkt på mig själv. Men det är la så det skall vara första gången antar jag. Måste ju erkänna att jag stirrar mig blind på andra body fitness utövare, både på Instagram och bloggar och alla är sååå fina!!! Men jag kan inte göra så mycket mer än att äta efter min diet och träna så bra jag kan. Längtar dock efter att få mitt tränings program och att få en avstämning med Fredrik för att höra vad har tycker och tänker, 19dagar kvar till nästa träff.

Juli månad är en väldigt lugn månad på jobbet, de flesta Oslo bor har tagit semester och stuckit från stan och de få som är kvar verkar ha tagit semester från träningen också?! Semester från träningen har ni hört något så dumt!!
Jag rekommenderar starkt att besöka ett lokalt gym i den staden du semestrar, så kul att utforska nya center och få lite miljö omväxling. Eller varför inte köra lite utomhus träning? Finns oändligt med övningar du kan göra ute, utan någon som helst utrustning.

Exempel på övningar:
Knäböj med eller utan upphopp
Box hopp upp på låda
Burpees
Mountainclimbers
Push ups (smala eller breda)
Dips på bänk
Planka
Rygglyft
Wallsitt
Höftlyft (ett ben)
Utfall
Stå på hänger (skulderpress)

Välj t.ex 6-8 stycket som du sedan jobbar med i 45-60sek per övning, gör ett snabbt byte (10-15sek) och rätt på nästa övning. En runda tar alltså 6-8min, gör så många rundor ju orkar/vill 3-4 gånger i veckan så har du fina tränings pass även på semestern. Sen är det ju underbart att gå tur, springa eller cykla i det underbara vädret.

Idag hade jag CrossTraining för andra gången i mitt liv, sååå himla kul!!!! Jag körde cirkel träning och avslutade med att gå ut och köra backe löp i en h*lvetes backe. Alla var gott slitna så tror att det var en uppskattad timme, jag hade kul i alla fall 😉 Skall bli spännande att se ifall någon kommer tillbaka på torsdag, det är ju bästa betyget att folk kommer tillbaka 

Bild

Cirklel vi körde:
Burpees
Push ups
Wallsitt
Wallball
Mountainclimbers
Gående utfall
Hopprep
Plank variant
Kettlebell swing

Jag skall ha denna timmen fast från och med hösten, torsdagar kl 19.00 så då är det bara att kasta sig på!!

Bild

Efter det så tog tag turen inom SATS ila, lite miljöomväxling efter att ha varit på jobbet 10h, blev ett snabbt bröst och axel pass då jag var sjukt hungrig och trött efter en lååång dag.


Körde:
Bröst press med hantlar
Militär press
Bröst press i apparat
Sidehev
Pusch ups
Dips

Såg nu att Sussi och Mattias från talangjakten hade tränat tillsammans i dag, även dom bröst och axlar. Man kan ju nästa säga att vi tränade tillsammans alla 3 då, eller?! 😉 haha

På fredag får jag min nya telefon, efter att ha tappat min telefon säker 100gånger i marken var det även min tur att få en trasig skärm. Efter att ha fått besked om att det skulle kosta 1100.- att laga den så tyckte jag att det var lika bra att bara skaffa en ny. Samsung s4, vit, så fin!! Längtar 

Bild

Har sett på allsång på Skansen och lagat mat för 3dagar framåt ikväll, måste bara få säga att detta och Lotta på Liseberg är mina nya favorit program, hur trevliga är inte dom lixom? Kan inte någon ta med mig dit så att jag får uppleva det live?
Jag är ledsen att göra alla som trodde att jag var tuff besvikna, jag är en nörd. Efter allsång så är korsord min största hobby 😉

Bild
Vem är inte hemligt kär i Måns lixom?

Bild
Mat

Nu skall jag sova, ögonen går snart i kors!
God natt <3