Helg 2 med talangjakten

Nu sitter jag på bussen på väg hem till Oslo efter en låång helg. Det är tack och lov bara 45min kvar och jag har sovit nästan hela vägen. Men jag har så ont nu, jag har sitt sår efter 16h resande denna helg och gårdagens brutala benpass med Fredrik och talangjakten gör det inte direkt bättre!!!!!!!!!! Men bortsett från det så har helgen vart toppen 🙂

Kom till Göteborg fredag för middag och mötte min lilla pappa som fyllt 54år för att åka och bada och sen grilla på kvällen. Mitt lilla hjärtegull Zodiak och min syster gjorde oss också sällskap och det va jätte mys att få en extra dag i Göteborg innan det va dags att åka vidare till Sussi i Bålsta och sen Västerås.

Bild
Zodiak

Bild
Lilla pappa

Bild
Smile 😉

Bild
Ingen kärlek som syster kärlek

Bild

Bild
Får dock dela henne med denna akrobat 😉

Bild
Fick också tid till lite träning på SATS- Kompassen, för ett toppen gym!

Efter lite familjetrevligheter så mötte jag Nuran för att resa vidare till Sussi på lördags kväll

Bild
På tåget till Bålsta och Sussi

Underbara Sussi hämtade oss på stationen och vi åkte hem till henne för att dricka te och mysa för det va sov dags. Mattias var också där och dom hade förberett fruktsallad med keso, sååå gott för två hungriga resenärer.

Jag kröp ner brevid Sussi och dom andra två hamnade på hennes grabbars rum. Vi vaknade söndags morgon av att Nuran kryper ner imellan oss och tycker att det var dags att vakna.

Bild
God morgon 😉

Bild
Nuran och Mattias kockilerar frukost

Bild
Havregröt med KANEL <3

Bild
På väg till Ironsport

Kl 10.00 möttes vi så redo man bara kunde bli på Ironsport
Bild
Sussi och Alex med kaffe i högsta hugg

Bild
Coach Fredrik med morgon kaffe

Fredrik tog med sig grabbarna för att träna ben och vi följde med fina, underbara Jannika för att öva posering
Bild

Bild
-Det skall vara där för TILLFÂLLET 😉

Bild
Öva, öva, öva

Efter det så var det våran tur att träna ben, fyf'n säger jag bara. Super set och drop set- I hate you!!!! Men fina ben får vi tillslut 🙂
Bild
Haha

Kan uppsummera helgen med TOPPEN!! Så kul att få möta alla igjen och se hur det går för dom. Det är verkligen ett helt underbart gäng som dom har valt ut i år.

Längtar redan massa till nästa gång <3