love my job!

Idag ringde klockan 7.30 och det vart trotts diet och en sinnes sjukt låång dag igår inte det minsta svårt att gå upp ur sängen. 8.30 hade nämligen jag och min fina frisör Jessica avtalat pt timme. För en underbar jobb jag har asså, att jobba med så underbara människor som jag gör. Det var våran andra timme och jag ser fram emot en fin höst med massa träning med denna fina damen. Vi fick också lite tid till frukost, kaffe och mysigt prat innan hon skulle iväg på jobb på Hendrix hair och jag hade en tränings avtal med Julie. Det var rygg som stod på schemat idag och vi hade längtat hela veckan båda två.

Chins
Lats drag
Roing
Bänk press (bröst)
Och sen va vi uppe på 100kg på mark lyft båda 2!!! 🙂

IMG_20130905_111424.jpg

Va gör man om bältet är för stort?? Lösnings orienterade damer 😉

15.30 va det dags för lite mer jobb för jag hade bokat in dagens andra träning, spinning.
19.00 är jag tillbaka på jobb för att jobba en sista timme- crosstraining. Veckans höjd punkt!! Timmen va nästan full och det är så många kända ansikten som dyker upp varje torsdag. Tack till er, ni gör mitt jobb till världens bästa jobb ♡

Testar mig fram vad som fungerar och idag hämtade jag inspiration ifrån thai boxningen. Fit as a fighter?!

IMG_473149846328092.jpeg

God stämning 🙂

Har flängt hit och dit, fram och tillbaka hela dagen. Precis så som jag vill ha det. Älskar min vardag och mitt jobb helt enkelt.

IMG_20130905_210626.jpg

Love my job ♡

Nu skall jag äta min sista mat och packa för att åka till Göteborg imorgon bitti, Bålstad-Sussi på lördag och Västerås för team träff på söndag. Kommer att bli en toppen helg.

Nattinatti♡