Sista inspurt

Nu börjar stressen komma!! Ifall jag bestämmer mig för att vara med på December cupen, 23.November så är det bara 4 diet veckor kvar och 5 veckor tills jag skall vara scen klar med laddning, tömning och allt de där. Team träff nästa söndag så skall råd fråga mig med Fredrik, säger han kör så gör jag det. Sista veckorna- allt eller inget!!

Vikten var idag 57.0kg, målet är under 57 för måndag- inga problem! Och under 56 för team träffen.

Bild

Har nu haft 1 vecka på ny diet och 45min cardio varje dag, har gått förvånansvärt bra. Ju lättare det går desto mer orolig blir jag att jag inte närmar mig mål. Slutet skall ju vara det värsta 😉 Förra diet perioden var jag helt tom för energi och orkade knappt gå i en trapp, nu hoppar jag upp ur sängen och går ut genom dörren för morgon promenad för klockan är 8.00. Men kör på max så länge energien finns där.
ps. jag hatar cardio- längtar till efter lucia, då skall min cardio bestå utav att gå från julbord till julbord hela december, 7 julbord har jag redan hunnit planera in 😉

Bild

Men idag kom Ingvild, då kommer morgon promenaden av sig själv, lilla prinsessan måste ju ut och motioneras. Hon blir här till på Onsdag så blir en mysig vecka.

Bild

Sen så jobbar jag minimalt,ca 20h i veckan så får tid till att både dela upp träningspassen, sova mitt på dagen 2-3h och vila kroppen och inte stressa. Är lyckligt lottad som har ett perfekt jobb för detta.

Bild från förra team träffen under SM helgen, se på dessa fina tjejer som jag har äran att få vara på samma team som. Massa kärlek och stötte i detta team. Love u Girls!!! <3

Bild

Tills slut måste jag bara dela med mig utav världens bästa diet ost kaka!!!!!!!!

Bild

Ha en underbar kväll!!