Holla

Då sittar man här igen och väntar på att tiden skall gå lite fortare 😉 haha
Denna veckan har både vart lång och kort, det va inte svårt att motivera om sig efter helgen men de va tufft å känna att energin försvann mer och mer för varje dag som gick. Fick ju fylla på efter DC vet ni 😉

Denna veckan har jag:
Tränat söndag- torsdag, överkropp- många reps och relativt lätta vikter.
Har rakat hela kroppen för 3e gången denna resan, inhandlat- vin, godis, protein bars, nötter, kaker, riskakor, nutella, jordnöts smör och massa annat gottit. Har bakat julgodis, julkakor och kanelbullar.
Utöver de så har jag bara VILAT!

Har sett videos och kollat på bilderna från DC säkert en miljongånger och tänkt över vad jag kan förbättre när de kommer till scen uppträdandet. Har fått feedback att jag presenterade mig fint på scen men att jag måste jobba med volymen- alltså bygga mer muskler! Detta längtar jag massa efter, tycker de skall bli så kul att jobba målinriktat med träningen nu när jag vet hur kroppen ser ut under fett och vatten. Längtar efter att äta massa bra mat och ha energi på träningen igen, få tillbaka tränings glädjen, för skall jag vara helt ärlig så har jag hatat nästan varje sekund i gymmet de sista 3 veckorna..

Nu är de i alla fall snart dags, kl 14.00 möter jag upp dom andra goingarna trån talang på hotellet, möte med Fredrik kl 14.30. Sen blir det bara att vila på hotellet resten av kvällen och vara med på inregistreringen som jag tror va ca kl.19.

Till dess- ha en fin fredag!