Önskar mig mer tid i julklapp!

Livet bara rullar förbi en likt en omkörning på E4-an!
BROMSA!!! Säger något inom mig ibland..

Men vad gör man när man älskar sitt jobb, de människor man får arbeta med och de utmaningar man utsätts för?? Jo, man skaffar sig mer!:) Och mer, och mer….
Haha…jag e hopplös.

Har nog nästan lovat mig själv att ge mig en veckas semester från kundkontakt i jul, hemmajobbet kommer man aldrig ifrån men då väljer man på nåt sätt själv när det ska göras.
Får se vad mina kunder säger om det, kan tänka mig att det blir lite:
– men ååååå, hur ska jag nu kunna träna?!!
He, he…nyttigt för dem oxå.;)

Jag ska iaf först försöka få ihop ett galet gruppträningspass för mina kunder från stan ute på vårt gym i Åkersberga. Det får bli ”julavslutningen”. Kan vara kul för alla kunder att få se och träffa varandra med tanke på att de flesta faktiskt är runt samma ålder och lika tokiga i träning allesammans!

Igår utbröt lite kaos på vårt gym i ÅB, då den andre ägaren fick lämna verksamheten på stört. Hans donna hemma hade fått för sig att det var dags att ta sig in till BB för att få ut den lilla krabaten hon har i magen….har inte hört ngt ännu dock.
Sh-t, man blev ju lika nervig som mannen själv när han rusade iväg.
Håller tummarna för er Jonas & Nanna!

Så nu väntar nog en ännu mer packad arbetsperiod då man antagligen får försöka avlasta mannen min i gymmet här hemma också. Tur att vi har såna duktiga medarbetare som Matilda, Simon och Maja som hoppar in då det behövs.;)

Nej, back to work…
See you later gott folk.

Träna hårt och njut av träningsverken.;)