Nära nu…

Känns att kroppen börjar hitta hem igen efter 2½ års dietande, NICE!
Jag har gett kroppen en chans att återhämta sig och få komma tillbaka i sin takt när det gäller träningen. För att ha dietat inför tävlingar, foto- och olika sponsjobb i nära 2½ års tid sätter sina spår. Både mentalt och fysiskt, inte minst styrkemässigt!

För att finna den där speciella träningsglädjen igen, som får en att kriga över sin egen förmåga varenda styrkepass i gymmet, gav jag mig själv och kroppen ett par månader av bara ”motivationsträning” (som jag kallar det) samtidigt som jag fyller kroppen med bra energi.
Motivationsträning för mig är träning efter dagsform och sinnesstämning. Känner jag för en viss typ av träningsform så kör jag det den dagen, känner jag för bara en promenad med Zeke blir det det och känner jag för att bara ligga på soffan så har jag gjort det.
Kraften har kommit tillbaka i träningen och nu är jag i stort sett tillbaka på både vikter och full kapacitet i gymmet igen.;)

Igår var det ben på schemat och nu fattas det bara ca 40 kg till (i benpressen) så når jag mina maxvikter (á 6reps). Detta var vad som hände på benpressen igår kväll:

Bild 397675
(295kg)

Peace out!

Bild 397646