Känner mig som en tjuv…

…men med gott samvete!

I onsdags efter jobbet var det en speciell dag på många sätt för mig. Dels för att jag väldigt sällan, nu för tiden, unnar mig egen tid och återhämtning och dels för att jag väldigt sällan hinner träffa min familj.:(

Mor min och jag har bestämt oss för att ca 1gång/månad ska vara ”vår” dag/kväll där vi bl.a. unnar oss olika former av skönhets-/avkopplingsbehandlingar, går ut och äter, ser en film eller annat som vi känner för just då.

Bild 397935

Hittills har vi fastnat för en skönhetsskola som erbjuder helt UNDERBARA ansiktsbehandlingar:
http://www.privatskolan-fhk.se/beauty_spa_centre.
aspx

Vi brukar ta en ”Ansiktsbehandling Express” som är 45 lång och helt grym!! Dessutom kostar den bara drygt 300-350kr!

Så även denna dag hamnade vi på Privatskolan och kopplade bort verkligheten för en timme.:) UNDERBART!

Efter det blev det middag hemma i mors nya lgh i Hammarby Sjöstad, hur nice ställe som helst! Tänk er själva att ha en lgh vars väggar nästan enbart består av stora fönster, närheten till vattnet men även till stan.
Ni har helt klart hamnat rätt morsan;)

Nu kanske ni undrar över rubriken till detta inlägg? Att jag känner mig som en tjuv…
När man arbetar med något man tidigare i livet bara kunnat drömma om och dessutom får göra detta under hela sin vakna tid, så är det väldigt lätt att vara vaken och arbeta lite för mycket.
Att man också är sin egen chef gör ju inte det hela mycket lättare..
Jag tokgillar verkligen mitt jobb och det gör ju att man lätt glömmer bort sig själv och sina nära ibland, därav dessa dagar med mor min bl.a.:)
Det jag menar med att jag känner mig som en tjuv är att jag ”tar tid” från mitt arbete. För arbete har jag, dygnet runt om jag så skulle vilja, men ibland måste man stanna tiden och komma ihåg sig själv.
TACK mamma för att du hjälper mig med detta tjuvarbete!;)

Å andra sidan är det en speciell period för mitt företagande just nu, det är ju inte alltid jag har tio tjejer som ska upp och prestera på scen inom 3 veckor. Och detta ligger ju utanför mitt vanliga jobb..
Men hur roligt är det inte att se sina tjejer börja närma sig sina mål och toppformen efter, i vissa fall, ett halvt års slit?
SUPERROLIGT och ännu roligare blir det på dagen D, då de står på scen (många av dem för första gången) och glänser!:)

Nej, nu får det vara slutpratat om detta.
Duschen väntar (efter ett ok benpass) och sen mina kunder och teamtjejer i gymmet.

Bye!