Fitnessfestivalen närmar sig med stormsteg!!

Tiden tickar….galet fort, mycket ska hinnas med, man jobbar dygnet runt nu för att allt ska sitta tillslut…
Det är nära nu, nära för mina goa tjejer som ska upp på scen om mindre än två veckor.

Min träning halkar efter, är nära obefintlig just nu och det, rent ut sagt, SUGER!

Men nu är det inte jag själv som är prio 1, utan det är tjejerna som krigat i flera månader (vissa av dem i ett halvår!) som ska få all mitt fokus nu. Från nu fram till den stund de kliver av BF-scenen i Gbg 12/12-2010.

Men jag känner mig lugn. Tjejerna har varit så duktiga, gett sitt allt, hållt humör och motivation uppe och stöttat varandra i vått och torrt!
Jag kommer vara så grymt stolt över er tjejer så jag hoppas ni verkligen klappar er själva på axeln den stund detta är över, för denna gång.

Tiden har som sagt rusat iväg även denna gång och nu är snart ännu en resa över, men troligtvis har flera av tjejerna redan nya (men kanske inte än så offentliga) mål.;)

Men jag vill säga en sak till er, mina tjejer, och även alla andra som ska upp på scen nu i dec:
Ta en tävling i taget, njut av stunden och lev i nuet den dagen. Ge er själva tid att njuta efteråt och smälta det som varit. Det här är ingen sport som man stressar fram i, ge er själva och era kroppar tid att mogna och ha roligt under tiden. Då kommer ni vilja stanna kvar i branschen längre.:)

Så kort och gott:
Skynda långsamt!;)

Förutom att coacha Team Forever Fit (http://foreverfitsweden.com/competition_coaching
.php
) på Fitnessfestivalen nästa helg så kommer jag finnas i Body´s monter under lördagen mellan kl 10.30-11.30 för att träffa er som vill och umgås och snacka lite ”Fitness”.;) Se länk:
https://www.body.se/artiklar/nyheter/20101129/traf
fa-din-favorit-i-bodys-monter-pa-fitnessfestivale
n-2010

Resten av lördagen kommer jag befinna mig mestadels i Better Bodies monter, tillsammans med många andra Betterbodies-atleter, så även där finner ni mig.:)
http://se.betterbodies.se/

Hoppas vi ses!

Sedan tycker jag ni ska kika förbi Smartshake´s monter och likaså Celsius (http://www.celsiussverige.se/start) monter som båda ställer ut på mässan.;)

Kan stolt avslöja att allas superstar Jay Cutler numera är en del av vårt Team Smartshake!
http://smartshake.com/index.php?page=team-smartsh
ake

Bild 397971

VÄLKOMMEN!!